Moiraina -> RE: Kupaći kostimi (13.6.2013 15:10:52)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Imam crni donji deo kupaćeg od prošle godine, ne pitajte zašto sam kupila samo donji [sm=smiley29.gif], i u potrazi sam za gornjim. Sviđa mi se ovaj: [img]http://www4.slikomat.com/13/0613/w7f-Untitl.jpg[/img] Otići ću danas u Lisca radnju samo da probam koja mi veličina treba, a onda poručiti OVDE. Ima povoljnih kupaćih. Naručuje se preko neta, plaća pouzećem. Nisam stigla da se udubim u veš, ali kaže koleginica da ima grudnjaka za 1000din, i kaže da kupaće treba tu kupovati pred kraj sezone jer budu baš baš džaba, a i sada su jeftiniji nego u prodavnici. Ovaj se i meni jako svideo, ali sam videla da ima samo u narandžastoj boji, a to mi ne odgovara zbog kombinovanja... Isto sam do besvesti proučavala njihov sajt i na kraju nisam ništa naručila, jer od tih što se prodaju posebno gornji, posebno donji deo nisam uspela da iskombinujem boje i modele, na kraju se iznervirala i odustala. Prvo sam probala u njihovoj prodavnici jedan model (za 7.000 [sm=smiley29.gif]) da bih znala koja mi veličina odgovara, pa sam onda tražila, kombinovala i na kraju ništa. Ali stvarno imaju svašta nešto na sniženju, imam nešto od njihovog veša, sve je super kvalitetno, a za kupaće verovatno ću sačekati kraj ove sezone pa ću sigurno nešto poručiti.
|
|
|
|