RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Verolina -> RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu (18.5.2014 14:13:17)

IZVORNA PORUKA: smestajnovisadCOM

Anoniman
Devojke , dolazi mi najbliža rodbina na babine , a kako nismo u mogućnosti da ih smestimo jer imamo jako mali stan - imate li kakvu preporuku za prenoćište , hostel , privatan smeštaj u Novom Sadu ? Mi živimo na Detelinari (Novoj) i blizina smeštaja našem stanu bi bila veliki plus . Preporuke ? Ideje Hvala unapred .

JEL TO PITANJE I HVALA UNAPRED .... ?

Gospodjo ili gospodine iz Novog Sada, taj post je okacen 1.1.2011. godine. Dakle, niste citali temu pa odgovorili, vec ste guglali kome mozete da uvalite smestaj i da ponudite po snizenoj ceni svoje usluge u ovoj jezivoj situaciji. Iskocilo vam je ovo na prvoj stranici teme. Ja vam savetujem da ponudite smestaj svojoj babi, pa neka vas nauci usput i da heklate stogodj korisnije od heklarije jezicinom, gde ste se vec dokazali. Niste pozeljni ovde sa vasim neadekvatnim ponudama i vredjanjem drugih korisnika. A posto je pile simbol zivota, mozete onda slobodno i vi negde da snesete jaje i lezite na njemu dok vam "zivot' ne ispili.
Lep pozdrav.

Olga75 -> RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu (18.5.2014 14:15:46)

MOLIM VAS DA SE UZDRZITE
Olga RR

anci kv -> RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu (18.5.2014 14:21:46)

olga [sm=bravo.gif]

Olga75 -> RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu (18.5.2014 14:23:00)

kad bolje razmislim tema ce biti zakljucana dok administrator ne dodje

lesica -> RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu (18.5.2014 23:10:53)

Poštovani smestajnovisadCOM sram Vas bilo!!!

Nakon par opomena od strane moderatora zbog reklamiranja, i opomena zbog vređanja korisnika ovog portala, moja odluka je da Vam trajno zabranim pristup ovom portalu!!!

I još jednom, sram Vas bilo!!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]