Daca88 -> RE: Rajin doček 2011. (31.12.2010 20:55:19)
|
Dobro veče žene! Srećna Vam predstojeća Nova 2011 godina[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] I ja za doček kući,žurka će pričekati dogodine[sm=smiley1.gif] Muž mi 10 dana na godišnjem[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Išli smo jutros da pokupujemo razne poklončiće[sm=smiley1.gif] Od jutra pršte narodnjaci,a šta bi drugo[sm=smiley36.gif]Nema dobrog provoda bez teških narodnjaka! Ovde su moja baka,moj deka,mama,oćuh,brat,snajka,i naravno muž,bebac i ja... Svi cugaju vince,šampanjac,rakijicu,bambus,ali još su na nogama[sm=smiley36.gif] Ja ne pijem ništa,nazdraviću samo u ponoć... Ali zato jedem ko mećava[sm=jezicek.gif]Supica,krompirići,prasence,kobaja,ruska salata,pogača,torte,kolači,svašta nešto... Ja okupala bebca i on sad spava,a moji po babinoj želji gledaju Grand(narodno veselje)[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif].Meni je Grand dosadan,ništa novo,svaki doček sve isto,isti repertoar smooor,pa slušam mjuzu na you tube i nadglasavamo se međusobno[sm=smiley36.gif]. Evo od ovih petardi mi i bebac ustao a tek što je zaspao,odoh ja kod deteta. Sve najbolje cure[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|