Anoniman -> RE: Na forumu BEBAC.COM smrtni slučaj (10.1.2011 17:42:28)
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Dobro došli u Srbiju !!! Želimo vam sreću i živce kao konopce , pa da ovde preživite ! Ej , jadna Srbijooooo , kad u ovakvim slučajevima ažurno poštuju pravila , a u svim drugim žmure na oba oka ! Dajte čoveku decu , idioti nad idiotima , idite isterujte mak na konac nad nekim drugim , a ne nad porodicom zavijenom u crno ! Umesto da su svi skočili da pomognu ocu i deci , da se grad , država , ma svi organizuju , oni našli još da im staju na muku ! Bravo , bravo ... Sve se bojim da bi poštovali pravila da je u pitanju dete nekog lelemuda iz skupštine ... Uf , suviše sam besna i ogorčena , treba da se digne bre kuka i motika , pa malo da se krene put tog i mnogih drugih MinistarstAva , pa kom opanci , tom i Tomica ... [sm=hudicek1.gif] To sto se dogodilo je neizrecivo tuzno i neka se nikome vise ne dogodi. S druge strane, objektivno gledano, mislim da je u redu postovati pravila, posebno ovo,jer na neki nacini stiti svu decu. Za to sto sad pate svi ,i deca i otac i baka (nije mi jasno zasto ne mogu da budu s njom?)nije kriv postojeci zakon.
|
|
|
|