dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Meni su mnogo interesantni oni play doh set_ovi, jedva cekam da ovaj mali jos malo poraste. Dodje mi sebi da kupim, da se ja malo igram Mi smo playdough dobili za 2. rođus, i danas smo ga aktivirali. Super je stvar, fin za oblikovanje, ne lepi se (za pod, mi pravili na podu), lako se čisti i sjajno miriše! Ja malo malo, pa sam mirisala, pa je i S video od mene pa i on, sve šmrče Igrali smo se zajedno, i oboje uživali, možda čak ja malo više Jedno sat i po smo pravili, prvo ja uradim, pa njemu pokažem kako, pa on pokušava, mada mislim da je još mali, jer ne može dovoljno jako da pritisne onu mašinicu, pa onda ja finiširam. On je bio oduševljen kada krenu da iz mašinice izlaze razni oblici. Kalupi su mu bili najmanje interesantni, a super su mu bili i oni pečati, kada sa mašinicim stisne, a podmetnemo modlu, pa dobije otisak mace, kuce, zeke, tu je bio oduševljen. Gde držite inače playdough, mislim na masu? Piše da treba na hladnom mestu, da li to znači frižider? Meni je od rođusa (od juna) pa do sada stajao u ormaru, ali ne znam da li sada kada je načet treba u frižider, ja ga opet stavila u ormar? Znam da su mi neki rekli da ga dobro zatvorim jer se brzo suši. Zatvorila sam, svaku boju u kutiju u kojoj je bila, i u ormar.
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.10.2016 21:35:31 >