vukosava -> RE: Ћирилица / latinica (7.4.2011 21:13:12)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Što se mene tiče, uvek latinica! Ćirilicu naravno znam, ali je nikad nisam pisala sem kad me je u školi terao profesor srpskog jezika [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] A latinica mi je i prvo pismo tako da mi je mnogo lakše. tebi, a da li je nama? IZVORNA PORUKA: guppy RR Drage moje i драге моје Na ovom forumu možete pisati (i čitati ) i ћирилицом i latinicom, nema nekog uopštenog pravila o tome kakvo da bude pismo. Vremenom smo ustanovili da se ovde okupljaju i devojke iz Bosne, Hrvatske, poneka iz Slovenije, pa eto razmišljamo o tome da damo PREPORUKU da se piše postove latinicom, da bi svi mogli lako da ih čitaju. Bilo bi šteta da vaši korisni saveti ne budu zapaženi ili da ih neko ne razume zbog upotrebe ćirilićnog pisma, mada smo tu i zato da učimo jedna od druge i možda bi mogle naše drugarice, ako ne znaju ćirilicu, da naučimo kako da je brzo čitaju Znači: pišite kojim god pismom želite, ništa nije zabranjeno, samo eto mala preporuka i objašnjenje zašto nekad nekoga opomenem. Љубац, guppy kakav los izgovor... da krenemo da pisemo na engleskom mozda? zbog makedonki na forumu, mogle bi smo da pocnemo i cirilicom
|
|
|
|