Ipokrisia -> RE: Obim glave (1.2.2015 11:29:30)
|
IZVORNA PORUKA: mirkam Ipo, mislim da to ne treba da te brine.Meni su haos napravili sa obimom gleve, sto u trudnoci, sto po rodjenju.Potpuno su me dr razboljeli, mislila sam da cu zavrsiti u ludnici.Nekoliko puta smo radili UZ mozga, na kraju i magnetnu,i hvala Bogu sve je u redu.Prosto genetika, malo je glavatiji za svoj uzrast (sto inace niko i ne primjecuje), a isti oblik glave je imao i mm kao mali. Mada, znas i sama, te mjere u trudnoci,vrlo cesto znaju da omanu. Ne opterecuj se, uzivaj, da je nesto ne daj Boze u pitanju, vidjeli bi vec.Sigurna sam da je sve ok i da ce to biti jedna sjajna bebica kada se i zvanicno upoznate [sm=smiley31.gif] Dr uvek kaze da je gledao da li je sve ok u glavici i da jeste,ali opet kad god gledaju taj obim glave uvek naglasavaju to da ide unapred i naravno ne bude mi svejedno.Jos kad mi tako kazu ovo mu je manje ovo mu je vece, ispade totalno neproporcionalno dete! I ja ocekujem da ce ga odmah voditi na UZ da proveravaju,ali ne znam stvarno ,mama je nasla da sam ja rodjena sa 39cm obimom,jos za devojcicu to je bas bas dosta,pa niko nije spominjao nista...
|
|
|
|