pepino -> RE: Solarijum:) (25.3.2010 10:08:31)
|
Ja sam isla u solarijum oko 2 godine cini mi se zaredom,nisam brojala koliko puta,prve zbog mature,da ne budem skroz bijela,a druge zbog svadbe i vjencanice koja nije imala ni baratele,samo korzet...Zadnje jedno 3 godine nisam nikako isla. Sad sam se dvoumila da li da idem,ali stvarno nisam mogla ovako bijela da se skinem kad otopli!Volim tamniji ten,ne kada je bas pretaman,ali vise volim nego bijeli.Misliim da svaka zena izgleda bolje kada dobije malo bojice...Ja imam jako puno razlicitih benica po sebi,a nisam ih jos ispitala pa me je najvise zbog toga strah,namjeravam otici ove godine da vidim to... Inace imam skroz bijel ten,tesko dobijem boju,a brzo mi se ispira... Ove godine sam jos bijelja jer prosle godine nisam vidjela uopste sunca,a da ne pricam o tome da mi se omaklo i more i sve ostalo...(jer sam cuvala trudnocu,strogo lezanje),pa sam sad krenula malo pa sta bude,isla sam vec 4 puta,2 puta idem sedmicno,namjeravam jos par puta,jer tek pocinjem dobijati boju... Valjda mi nece nista skoditi,nadam se...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|