cicko -> RE: Preporučite ginekologa (16.12.2009 10:23:19)
|
Joj, ne mogu da verujem koliko imamo razlicitih iskustava sa istim lekarima... Ja sam prvo krenula kod Mirovicke, pre2 godine, bila sam jednom-bila je veoma neprijatna. Kad sam ostala trudna presla sam kod Dragane Veber i bila prezadovoljna, ali kad je otisla da radi privatno morala sam da izaberem nekog drugog zbog papirologije oko bolovanja. Tada sam (da ne bih, zbog kartona koji imam na Bulevaru, prelazila u neki drugi DZ) otisla kod Bozane Stepanovi verujte ne bih ostala kod nje samo da nisam vec pred kraj trudnoce, i da mi nije dosta premestanja (svakako kontrolisem trudnocu privatno). Nisam zadovoljna s njom od prvog dana vec kad me je cim sam usla pocela ispiyivati gde su mi nalazi od dr Veber, dok joj nisam objasnila da nisam isla privatno kod Veberke i da su svi nalazi kod njih u kompjuteru. Onda je prvo rekla da moram da potpisem ugovor pre nego sto pocne da me pregleda, jer se ona ne vodi kao moj izabrani ginekolog. U svakom slucaju, nije ni blizu onoga sto se ocekuje od lekara kojem bi "poklonila" svoju trudnocu. U buducnosti cu verovatno preci u neku drugi DZ, ali cu se prethodno dobro raspitati.
|
|
|
|