Trcosava -> RE: Preporučite ginekologa (25.9.2009 8:11:58)
|
Iščitala sam sve postove i koliko sam mogla da primetim, većina je po bolnicama, tek po neka u Bgd ide u DZ. Evo mog LOŠEG iskustva sa dokorkom iz DZ u Knez Danilovoj ulici (ispod Taša) Elem, doktorka je Jadranka Duraković, u vreme kad sam ja odlazila kod nje je i postala načelnik DZ. Prvi put - po preporuci odem kod nje, prijatna bila, ok... Drugi put - sumnjala da sam trudna - ispregledala me i ispritiskala da su mi oči ispale (nisam preosetljiva na te bolove) i kaže žena ''Jesi, trudna si, evo napipala sam plod!'' Da napomenem da se ispostavilo da ja tad ipak nisam bila trudna i da od tada kad god sam trebala da dobijem, taj desni jajnik (po njoj plod) me redovno žigao i boleo više nego drugi. Posle toga, sam stvarno bila trudna, no tad nisam znala da sam trudna, muku sam mučila sa ešerihijom i potrefilo se da sam bila trudna i pila lekove u isto vreme. Takvo ponašanje od nje - blagi užas!!!!! Samo što me nije išamarala u odrinaciji. Kao da sam ja namerno pila lekove i kao da sam ja volela što se 5 god patim sa ešerihijom. No od tada nisam išla kod nje, promenila sam lekara. Par mojh bivših koleginica je isto išlo kod nje i kao super im je. Valjda je sve individualno. Ili ona ima svoje ljubimce. Eto jedna moja topla NE preporuka za ginekologa.
|
|
|
|