Anoniman -> RE: Preporučite ginekologa (30.11.2011 1:23:22)
|
IZVORNA PORUKA: danijela77 Interesuje me, da li dr Nikola Cerović iz fronta radi privatno u nekoj ordinaciji,klinici.. Na žalost ne znam da li i gde radi privatno ali znam da je odličan lekar. Kad su me primili pred porođaj Najbolja Doktorka Na Svetu je bila na odmoru, ja sam smeštena kod dr Cerovića u sobu i imam samo reči hvale, zaista je bio divan tih desetak dana, čak je sišao da me obiđe posle porođaja da vidi kako sam prošla i kako je beba... A moja mezimica i ja sve dugujemo Najboljoj Doktorki Na Svetu koja je o nama brinula celu moju trudnoću, čak je dolazila da me obiđe kad je bila na odmoru. Dr Zagorka Milovanović iz Narodnog Fronta je više nego što iko može i da zamisli: vrhunski stručnjak, pažljiva, vrlo temeljna, sjajan uz dijagnostičar, pozitivna, uvek nasmejana, ljubazna, nežna. Hvala joj za sve što je za nas učinila, ja sam sigurna da moja beba i ja ne bismo danas bile žive i zdrave da nije bilo nje. I obećala je da će mi voditi i drugu trudnoću jer ja posle teške i rizične trudnoće kao što je ova bila bez nje u takav rizik ne bih smela da se upustim.
|
|
|
|