Peace* -> RE: Balasevic (28.10.2013 12:15:52)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ne znam zašto, ali se meni on ne dopada kao persona, i znam da to ne bi trebala da projektujem na muziku, ali ipak radim to. Naravno ne mogu odoleti nekim pesmama, i skidam kapu mnogim stihovima, ali nisam ono fan .. Isto! [sm=smiley1.gif] Jednom su sadili lipu stari Nestorov, gos''n Ceda i jos jedan bio sam nov u tom stripu komsijin mali kog su pustili da gleda Stari Nestorov, potpalivsi korov, tad rece mi ti si mlad ti ces dospeti za taj hlad Jednom sam voleo zbilja mislim na ljubav pravu, sasavu i silnu vozio hiljadu milja ko onaj ruzni Francuz u prelepom filmu vukle me sine pod tocak masine al'' ona me spasila sve je druge ugasila Ref. Hej, sve to dodje na svoje odavno pravila znam samo tuge se broje hej, opet tornjevi tuku na Svetog Luku jesen je kriva, uvek me rasturi siva Jednom je prosla kraj mene sa tipom kog sam znao taman da se javim skrila je pogled na vreme al'' sasvim dovoljno za zur u mojoj glavi bezvezno zdravo i klimanje glavom i sve sto vec sleduje neka, lutko, u redu je Ref. Hej, sve to dodje na svoje odavno pravila znam samo tuge se broje hej, opet tornjevi tuku na Svetog Luku jesen je kriva, uvek me rasturi siva Jednom su palili lisce sa one lipe dim je leteo do neba na kom su (nema ih vise) stari Nestorov gos''n Ceda i jos jedan Ko nije drvo razumeo prvo pa tek onda sadio taj nije nista uradio i shvatice kad-tad da ne zna sta je hlad KLIK
|
|
|
|