Žapkić -> RE: Brat i sestra u istoj sobi? (3.6.2014 11:07:43)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha hahaha i brat i ja smo delili dugo sobu, tek recimo pred kraj srednje smo se odvojili, ali bih se ja cesto prebacila kod njega u sobu i gledali bi filmove. Secam se jednom smo gledali neki horor, i ja odlazim kao na spavanje u svoju sobu, i vracam se kod brata i kazem "ja se bojim spavacu kod tebe" i isto stavim jastuk kod njegovih nogu i kao ponela ja svoj prekrivac. Medjutim tesno nam bilo (vec smo bile velike magarcine[sm=jezicek.gif]) i bilo mi je vruce i ustajem ti ja posle nekog vremena i kazem "idem ja bolje u svoju sobu" hahaha...Ma nista lepse od svega toga. Ja sam plakala kad se on zenio i to ne od srece (grozna sam hahaa) vec zato sto vise necemo imati takve momente. Igranje igrica (vec smo ja mislim i zavrsili fakultete a vecito smo se zajedno igrali na kompu) gledanje filmova, ja slala njegovim devojkama poruke jer on nije znao sta da im pise i td. A secam se kad je bilo bombardovanje, brat i ja smo jos uvek delili sobu i ide na tv Boj na Kosovu, okrece se moj brat meni i kaze "Ljiki nadam se da cemo se videti sutra" ahahahahah[sm=jezicek.gif] ma samo kad se setim momenata. Nista lepse iskreno. Jao, Ljišo, ovako je potpuno isto bilo sa nama. I jako mi nedostaje to vreme... A kad pomenu bombardovanje, nas dvoje smo jedne noći tako isto gledali film, i onda je počelo da "roka" negde baš blizu. Ustajemo u pidžamama izlazimo na terasu, a moj brat kaže:"E, aj da vidimo šta se dešava, koliko je blizu, pa da se razilazimo!""" Uzas-crni humor!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|