Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mider gaće i steznik 27.6.2010 12:03:23
|
|
|
|
LillyT
|
AAaaaaa, nikada to nisam imala, tek sada posle porodjaja vidim da mi nesto cudno, kada pipnem, ono ta "hurkica" Ja to zovem kobaja I super je kada obucem miderke, ne vidi se.
|
|
RE: Mider gaće i steznik 27.6.2010 14:13:33
|
|
|
|
Zoka81
|
Pa jel taj pojas pomaze samo da se sakriju kobaje ili je to nesto i za vracanje tela u n ormalu nakon porodjaja?
|
|
|
|
RE: Mider gaće i steznik 27.6.2010 15:18:19
|
|
|
|
Nensi*
|
I jedno i drugo...Pomaze da ti se organi sto pre sloze tj vrate na svoje mesto...
|
|
RE: Mider gaće i steznik 28.6.2010 1:51:24
|
|
|
|
Nensi*
|
Sutra je nedelju dana kako nosim mider gace i vec 2 cm manje u obimu stomaka
|
|
RE: Mider gaće i steznik 12.8.2010 23:54:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Ovako nekako izgledaju mider gaće koje imam: KLIK A steznik... HMMMM, mala je slika: [img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:5N2pj4ON2AIX3M:http://www.morningcaffeine.com/tmp/bokvica/steznik.jpg&t=1[/img] KLIK Nešto mislim da slike neće raditi... Pojas je... traka... dugačka, i na jednom kraju je čičak, koji se lepi bilo gde na traci, tako da je prilagodljivo, za svakoga.
|
|
|
|
RE: Mider gaće i steznik 13.8.2010 0:07:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja danas kod kineza kupila neki steznik....nosila ga celo popodne....chini mi se odlichan....ima od napred kopche kao na grudnjaku...a sam steznik je kao na shtrafte...s tim da je jedna puna, a druga na rupice...pa koza dishe...i shto je meni bitno....ne rola se kad sednem... Platila ga 250 din... Inache..kupila sam mider gatje...ali mi je toliko toplo u njima...da ih nisam ni nosila...
|
|
|
|
RE: Mider gaće i steznik 16.8.2010 8:41:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i slika steznika
|
|
|
|
RE: Mider gaće i steznik 16.8.2010 11:48:30
|
|
|
|
marija32
|
Ovaj steznik mi se cini da je odlican, ja imam one mider gace i slabo sam zadovoljna, pogotrovo sto mi stisbe stomak, a sa strane sve izleti Samo pitanje je dal' to ima kod nas u Bgd-u...
|
|
RE: Mider gaće i steznik 16.8.2010 17:57:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni su i mider gatje dobre..kad su na meni...nego kako je toplo...ne mogu da ih nosim...jer imam neke kojima su nogavice do pola butina...a gore do sisa...pa se skuvam u tome...pa se sve to zalepi za mene...i onda ne daj boze ako mi zatreba na wc Ovaj pojas mi je super...jer dole mogu da obuchem tangice, preko haljinica...i milina...
|
|
|
|
RE: Mider gaće i steznik 16.8.2010 22:32:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Ovaj steznik mi se cini da je odlican, ja imam one mider gace i slabo sam zadovoljna, pogotrovo sto mi stisbe stomak, a sa strane sve izleti Samo pitanje je dal' to ima kod nas u Bgd-u... Kako ti izleti?
|
|
|
|
RE: Mider gaće i steznik 16.8.2010 23:03:50
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: marija32 Ovaj steznik mi se cini da je odlican, ja imam one mider gace i slabo sam zadovoljna, pogotrovo sto mi stisbe stomak, a sa strane sve izleti Samo pitanje je dal' to ima kod nas u Bgd-u... Kako ti izleti? Izleti lepo, kao one kupacice sam iz 1950-ih Debela sam
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.8.2010 14:07:09
|
|
|
|
kokoloko
|
da li se na CR i kada nositi steznik odnosno mider gaće?
|
|
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.8.2010 14:07:31
|
|
|
|
kokoloko
|
IZVORNA PORUKA: kokoloko da li se na CR i kada nositi steznik odnosno mider gaće? mislim nakon CR
|
|
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.8.2010 14:08:26
|
|
|
|
kokoloko
|
IZVORNA PORUKA: kokoloko IZVORNA PORUKA: kokoloko da li se na CR i kada nositi steznik odnosno mider gaće? mislim nakon CR mislim... da li se nakon CR sme i kada nositi steznik odnosno mider gaće
|
|
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.8.2010 14:32:45
|
|
|
|
Nensi*
|
Sme,cim ti skinu konce,a ako te i dalje malo boli rana ti sama proceni kad mozes da nosis...
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.9.2010 9:55:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo, dve nedelje nakon CR, uvukla sam se u mider gaće... JEDVA! Mislim da je guzica veći problem nego stomak . Ali zahvaljujući gaćama, ušla sam u svoje farke, i sada se osećam diiiivno iako ne mogu baš da dišem.
|
|
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.9.2010 9:59:18
|
|
|
|
*Alexx*
|
Koji steznik preporučujete? Ja bih da kupim neki, jer mi je ostao stomak (naravno, nisam nosila steznik posle porođaja, tupson), pa ne mogu gomilu stvari da nosim.
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.9.2010 10:00:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja steznik ne preporučujem, meni ne odgovara jer mi se urolava. Ja glasam za mider gaće.
|
|
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.9.2010 10:00:43
|
|
|
|
Jeca*
|
ovaj KLIK meni je za zimu bio super, pogotovo kad nosis suknju, a dobijes i u boji koze i crni
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.9.2010 10:20:56
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ja steznik ne preporučujem, meni ne odgovara jer mi se urolava. Ja glasam za mider gaće. Steznik, mider gaće, svejedno, šta god će mi upasati stomak. Kad već kupujem, da kupim neki proveren. Jeco, ja retko kad nosim suknju, a plašim se da će mi se "poznati" ispod pantalona, pošto taj steznik ima nogavice?
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.9.2010 11:44:24
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Tash Mislim da je guzica veći problem nego stomak . Ja moram da pitam, dupe ti je problem!!!? Koje bre dupe, jedva da ga ima! Eh da je meni tvoje na jedan dan
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.9.2010 11:47:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam mislila da mi je veliko dupe, kao veliko, nego prosto teško ulazi u mider.
|
|
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.9.2010 11:50:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Nama u školici rekli - mider gaće i steznik - nipošto
|
|
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.9.2010 11:53:57
|
|
|
|
Snelle
|
A zašto?
|
|
RE: Mider gaće i steznik 23.9.2010 11:57:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Garant zato što se mišiće umrtve i ne naprežu kada su stegnuti, tj nema prirodnog vežbanja...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?