Ljub_na_kub -> RE: Trudnoća i menstruacija (25.12.2015 18:44:51)
|
Pozdrav svima. Ovde sam jer sam imala krvarenje četvrti, odnosno peti dan nakon odnosa u kom smo pokušali da začnemo bebca. Poslednju menstruaciju sam imala 21. novembra i po procenama trebalo je da dobijem 19. decembra. Odnose smo imali 13. decembra, a blago i ružičasto krvarenje se javilo 17-og i to samo kad odem u wc. Sledećeg dana se javila tamno crvena krv i 2 poveća sluzava ugruška (ili šta je već). Naredna 2 dana je sve to bilo slabijeg intenziteta (recimo 1 uložak dnevno, ne potpuno natopljen) i crvene boje, da bi se petog dana sve pretvorilo u smeđu sukrvicu. Sve to su ispratili blagi grčevi koji su se javljali pa prestajali. Menstruacija mi inače traje oko 4 dana, osim kad sam prehlađena, tad traje malo duže i ama baš nikad do sad nisam prošla bez tableta za bolove. E sad, da se odmah ogradim, uradiću test, a i zakazala sam kod ginekologa u ponedeljak. Takođe, od odnosa nemam apetit, nije da sam ga potpuno izgubila, samo je smanjen nego inače. Nemam više želju za kiselinom, a do tada sam obožavala. Bila sam u stanju da jedem i danju i noću i što je kiselija salata meni je više prijala. Nisu se javili drugi simptomi poput mučnine, povraćanja i nesvestica, ali mi se učinilo da sam par puta osetila vrtoglavicu. Kažem učinilo jer ih nikad nisam imala pa ne znam ni kakav je tačno osećaj. Stalno sam u wc-u, doduše i pijem dosta tečnosti. A i danima imam osećaj kao da mi jajnici plešu, malo jedan pa drugi. [sm=smiley14.gif] Postoji mogućnost da sam umislila sve ovo, ali se nadam da nisam. [sm=smiley1.gif] Volela bih da znam da li je neko imao slično iskustvo i da mi ulijete nadu da postoji i najmanja šansa da sam u drugom stanju. Šta mislite, da li se mrvica zakačila ili sam ipak imala menstruaciju? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|