Trcosava -> RE: Nega mlečnih zuba (26.3.2014 17:28:47)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Da li neka od vas koristi OVU pastu deci? Primetila sam Klari zadah, a ukapirala da je od ove paste. Prvo sam se uspanicila, pa joj zagledjivala jezik, pa joj malo davala daktanol, [sm=smiley29.gif] a, onda shvatila da je 100% od paste. I cetkica se umirisala, u pm. Nije to smrad, smrad, ali neprijatno mirise. Ona pere zube obavezno ujutru i uvece, a nekad i preko dana, mada ne obavezno. Moja tetka je deciji stomatolog i prati joj zubice, sve je OK, ali je prilicno opustena kada je u pitanju izbor paste i cetkice. Je l' imate neku preporuku? Mi smo do sda koristili vademecum i colgate...i da li bi mogla ona tu cetkicu na baterije? Što se tiče paste meni preporučuju elmex pastu. Ima ona za dečicu, a juče kad smo bili kod zubara rekla mi je da slobodno pređem na onu za decu od 6 godina. Lu, sad si mi ti ubacila opet bubuciu da joj ipak kupimo tu na baterije. Zubarka mi reče juče da oni ne umeju sami dobro da operu zube sve dok ne nauče lepo da pišu, tj ta motorika je tek tada dovoljno dobra da umeju lepo da operu.
|
|
|
|