Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 26.11.2010 21:31:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Nalakirala nokte u crveno...pila kaficu uz rr sat vremena...preskočila kuvanje i donela ručak od mame...vežbala...ma već danima ugađam sebi i odmaram, mada ne znam od čega
|
|
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 26.11.2010 21:37:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Šetala po kiši , prvi put . Vratila se kući . Šetala po kiši , drugi put , ovoga puta sa mužem . Dooobraaano se nahodali , i , kao nekada davno , uopšte nam nije smetala kiša . Kupila Šveps . Popila Šveps . Sutra idemo svi porodično na CTG . Mama , tata i trba .
< Poruku je uredio BubaMira -- 26.11.2010 21:38:23 >
|
|
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 26.11.2010 21:38:46
|
|
|
|
Lu
|
Ja sam sebi kupila ljubičaste čizmice, jao kako vrište
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 26.11.2010 21:40:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad se još ofarbaj u ljubičasto pa da te prozovemo Lu Brunclik
|
|
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 26.11.2010 21:41:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ko šta radi, lu ili kupuje čizme i cipele, ili sprema neke špecije Tako se živi
|
|
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 26.11.2010 21:44:24
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Sad se još ofarbaj u ljubičasto pa da te prozovemo Lu Brunclik Haha ludo jedna Imam ljubičastu jaknu tako da...morala sam Nedjo, sutra ću da pišem o receptima
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 26.11.2010 21:46:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Znam sve , i razumem te , imala sam jedno veme "crvenu" fazu , pa sam izgledala k'o pokretna petokraka , sve na meni crveno Kažite slobodno gde da postavim sliku , da vidite koja je to luda faza bila
|
|
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 26.11.2010 21:47:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi, "Naše slike iz tinejdžerskih dana" je naša blentava tema
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 18.12.2010 10:32:27
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 18.12.2010 14:22:05
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: gagi Spavala do deset bez imalo grize savjesti Mene uopšte ne grize savest ako spavam do 10.
|
|
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 19.12.2010 0:16:22
|
|
|
|
Didy
|
Žmurila još neko vreme kad se Stefan probudio jutros u 7h, pročitala jedno poglavlje knjige dok su on i tata ručali, nalakirala nokte i kuckala ovde dok su se sušili... Zaključak - Mogla bih malo više da ugađam sebi...
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 19.12.2010 0:17:02
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 IZVORNA PORUKA: gagi Spavala do deset bez imalo grize savjesti Mene uopšte ne grize savest ako spavam do 10. Žene, ja ne pamtim kad sam spavala do 10h.
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 22.12.2010 19:33:13
|
|
|
|
moja ciklama
|
skuvala svoj prvi sutlijaš
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 22.12.2010 21:08:35
|
|
|
|
Didy
|
Hronološki: pričala sa drugaricom na ulici duže od pola sata (bolje da smo sele u kafanu ), čitala knjigu, bila na masaži i to celog tela, napisala mejl drugarici koja je daleko, a jako je volim i ne stižemo tako često da se čujemo, pričala telefonom sa još dve drugarice, sedela kod mojih roditelja duže od pola sata, a ne samo uletela i izletela, kupila jelku, okitila je, bila na aerobiku, okupala se i sad ću da lakiram nokte. Danas sam baš dala sebi oduška. Zaključak - Popravljam se.
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 28.12.2010 20:52:38
|
|
|
|
jance
|
posle duzeg vremena otisla kod frizerke, odsekla mi frizerka skoro 15cm kose, i sad se osecam 10kg laksa! i bila kod divne kozmeticarke, i ne tako skupe, a sto je najbolje, ta kozmeticarka mi je blizu frizerke tako da jedno parkiranje i 1h i imam i sisanje, i feniranje i korekciju obrva i depilaciju nausnica, a mogla sam da imam i tretman lica da sam htela, al nisam vise imala vremena. iskreno, frizerka je ok, zadovoljna sam sa frizurom a kozmeticarka je ok, prednost nad svima ostalima joj je lokacija.
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 28.12.2010 21:07:54
|
|
|
|
dunja RR
|
juče sam bila na farbanju, večeras bila na večeri sa drugaricom i sada odoh da gledam Džoni Depa, baš sam razmažena ovih dana
|
|
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 28.12.2010 21:10:06
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR juče sam bila na farbanju, večeras bila na večeri sa drugaricom i sada odoh da gledam Džoni Depa, baš sam razmažena ovih dana sta gledas od Dzonija mi dragog?
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 28.12.2010 21:10:12
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR juče sam bila na farbanju, večeras bila na večeri sa drugaricom i sada odoh da gledam Džoni Depa, baš sam razmažena ovih dana i naravno uzela novi telefon (za 1 din) u koga sam se zaljubilaaaaa
|
|
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 28.12.2010 21:10:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jance IZVORNA PORUKA: dunja RR juče sam bila na farbanju, večeras bila na večeri sa drugaricom i sada odoh da gledam Džoni Depa, baš sam razmažena ovih dana sta gledas od Dzonija mi dragog? Pirate sa Kariba, šta ću kada ga volEm
|
|
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 28.12.2010 21:11:53
|
|
|
|
jance
|
eh i ja ih volem... koji deo? jel to onaj sa Dzonijevim cuvenim ocima? ja film po tome pamtim, scena mi bila najjaca do sada!
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 28.12.2010 21:13:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jance eh i ja ih volem... koji deo? jel to onaj sa Dzonijevim cuvenim ocima? ja film po tome pamtim, scena mi bila najjaca do sada! ovo je 3. deo, znam da mi je drugi omiljen, ali sam ga preskočila prošle nedelje; na RTS1......
|
|
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 28.12.2010 21:18:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Ošišala sam se
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 28.12.2010 21:23:20
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ošišala sam se i ti? e bas mi je drago! koja duzina?
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 28.12.2010 21:40:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa ja imam kratku kosu ali sam je malo pustila i bila je dužine ispod ušiju. E pošto mi je to dosadilo, danas sam je skratila. Ja sam naravno htela skroz kratko, kao i pre, ali mi frizerka nije dala
< Poruku je uredio Ana RR -- 28.12.2010 21:53:25 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: danas sam za sebe uradila... 30.12.2010 17:40:39
|
|
|
|
dunja RR
|
bila na depilaciji posle sramota me - xy vremena
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?