RE: Čime se bavite ? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Statistika RR

Poruka

bebać -> RE: Čime se bavite ? (2.4.2012 17:52:04)

Gagi u opticaju je nešto iz BL, iz Trebinja iz Bijeljine[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ček dok se žena sabere i oduzme, ne biram ja to svaki dan[sm=smiley36.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (2.4.2012 17:54:41)

[Sadržaj poruke je obrisan]

anajid -> RE: Čime se bavite ? (2.4.2012 17:55:43)

Gagi je u pravu,to ti je najvaznije da imas sa kim da kaficu popijes.Tako ces se najlakse odluciti sta ces.[sm=jezicek.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (2.4.2012 17:56:03)

[Sadržaj poruke je obrisan]

snješka -> RE: Čime se bavite ? (2.4.2012 17:56:58)

Ja nešto ne bih rekla da ćeš lako naći posao kao diplomirani psiholog. Ali ako te to već najviše zanima, ako želiš mogu se raspitati kakvi su uslovi studiranja na privatnom fakultetu u Travniku, jer kod nas ne može vanredno. Žao mi je, ali bi morala dolaziti na predavanja i vježbe. [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Čime se bavite ? (2.4.2012 18:01:45)

bebac ja studiram psihologiju, u oktobru nastavljam 3 godinu, lepo je, ali i tesko zaista...

snješka -> RE: Čime se bavite ? (2.4.2012 18:15:04)

IZVORNA PORUKA: bebać

Gagi u opticaju je nešto iz BL, iz Trebinja iz Bijeljine[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ček dok se žena sabere i oduzme, ne biram ja to svaki dan[sm=smiley36.gif]

A Pale????? [sm=smiley36.gif]

bebać -> RE: Čime se bavite ? (2.4.2012 18:20:04)

Snješka drga ne mogu privatni, nemam love za njih, skupi su k'o vrag

I Pale dolaze u obzir, gdje me još gostite....nije valjda samo sa kafom, a gdje su kolači i mezetluk[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

kao što rekoh psihologiju bi voljela, ali otpada, nemaju vanredne studije. Ostaje menadžment, turizam, pedagoški i učiteljski

snješka -> RE: Čime se bavite ? (2.4.2012 18:26:20)

Kod nas na faksu imaš i padagogiju i razrednu nastavu, tj. učiteljski, ali nijedan ne može vanredno. U stvari, ovo za razrednu ostavljam da se raspitam sutra. Može?

snješka -> RE: Čime se bavite ? (2.4.2012 18:26:56)

Imaš na Sokocu Visoku školu za uslužni biznis.

bebać -> RE: Čime se bavite ? (2.4.2012 18:29:10)

Snješka raspitaj se, hvala[sm=smiley1.gif]

Dodala sam te na fb, ako si to bila ti[sm=smiley36.gif]

bebać -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:15:47)

Imali ko kakvu info za faks poštanski saobraćaj? Posle se preusmjerim na telekomunikacije.....kakvo je to zanimanje, kako posle naći posao i to???

Znam da kad se završi budeš inžinjer.

minavb -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:21:19)

Lakše se u telekomunikacijasma zapošljavaju inženjeri sa ETFa i sličnih fakulteta, nego sa saobraćajnog.

anajid -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:21:29)

Joj bebac ne znam...

Sta ima jos tu u Doboju?Sjecas se da sam ti spominjala da sam ja u Doboju zavrsila za vaspitaca trecu godinu?Mi smo imali konsultacije cini mi se na saobracajnom fakultetu[sm=zmeden.gif]Ima tu jos nekih opcija.Jesi razmisljala o Bijeljini,imas uciteljski fax samo se raspitaj za vanredne studije.Inace Bijeljina ti je sada univerzitetski grad,Banja Luka je postala nula za Bijeljinu.

bebać -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:24:34)

ne vidim se kao učiteljica.....još kad sam vidjela u planu i programu muzičko, kosa mi se digla na glavi[sm=smiley36.gif]

kažu sviram višnjičicu na klaviru, ma daj............ja volim il 'konkretna jaka zanimanja' ili društvena zanimanja zipa marketinga ili turizma....

ljudi totalno sam konfuz, živa ne znam šta ću[sm=smiley13.gif]

minavb -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:25:56)

A zašto ne odeš na profesionalnu orijentaciju?

bebać -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:28:53)

Draga mina, ovdje nije baš izbor kao u BG-u ili NS i slično, dosta toga i nema....a plus nemam baš love da 'mogu šta hoću i kako hoću'....samo m radi, i valja mu sve finansirat bez eura sa strane. A to bi trebalo biti vanredno studiranje ili redovno što imam u svom gradu.

A taj PTT imam ovdje,k pa radije ću rasturat matematiku nego svirat višnjičicu[sm=smiley36.gif]

nisam 'umjetni' tip nikako

*Alexx* -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:32:31)

Bebać, matematika na bilo kom tehničkom fakultetu nije nimalo naivna (čisto da znaš).

bebać -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:34:19)

Šta znam, imala sam jaku trojku u gimnaziji(imala bi iviše da se nisam zaljubila u konja)[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], u osnovnoj 5[sm=smiley4.gif]

minavb -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:34:41)

Ne razumem kakve veze ima izbor u Bg? Odeš lepo na profesionalnu orijantaciju, neko prosto proceni šta ti više leži, i na osnovu toga se usmeriš. Ne vidim zašto upisati nešto vanredno, platiti školarinu pa odustati za godinu dve jer ti ne ide. NAjbolje da ti neko stručan pomogne da otkriješ šta ti od fakulteta koji su ti dostupni, najviše odgovara i leži. PTT ti se možda dopada, ali ja pouzdano znam da se sa tim ne zapošljava lako u telekomunikacijama.

bebać -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:37:47)

Mina mislila sam na to šta i ako mi neko pr5ofesionalno kaže šta mi leži a kod nas toga nema, ili ne dolazi u obtir readi razloga koje sam navela. Tako da o tome stručnom mišljenju nisam ni razmišljala.

Ali opet, možda tako i uradim, pa se 'uklopim' za ono što mogu.

minavb -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:41:02)

Ti beše ideš kod psihologa ili sam pobrkala?

*Alexx* -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:41:03)

IZVORNA PORUKA: bebać

Šta znam, imala sam jaku trojku u gimnaziji(imala bi iviše da se nisam zaljubila u konja)[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], u osnovnoj 5[sm=smiley4.gif]

Bebać, ljudi obavljaju godine zbog matematike. Tu ne možeš da nabubaš i položiš. Imaš pismeni i usmeni. Dokazuješ teoreme, rešavaš dvostruke i trostruke integrale, diferencijalne jednačine, redove.... A ne možeš sve naučiti na vežbama i predavanjima. U Bgd-u je saobraćajni fakultet jedan od težih fakulteta.
Izvini, ali ja ne mogu da se otmem utisku da ti prilično neozbiljno pristupaš izboru svoje buduće profesije, a pritom to nije uopšte jeftino.

bebać -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:45:43)

Alexx draga jel vidiš da i sama kažem da ne znam šta ću, bukvalno sam uzela sve u razmatranje a imam ovamo nekakve 'uslove' od kojih mi odabir zavisi i još trudim se da pronadjem nešto koliko toliko što volim i što ću koliko toliko 'lakše' naći posao kad to završim. Ne znam dali si iščitavala sve moje dosadašnje postove[sm=smiley1.gif]

Znam za matematiku, zaista imam šlifa kad je ona upitanju više za likovno i muzičko.

A mina idem psihologu, imam sada 12og i svakako sam razmišljala da mi i ona da svoje stručno mišljenje

minavb -> RE: Čime se bavite ? (5.4.2012 10:47:20)

Pa eto ti stručna pomoć. Na forumu nećeš naći rešenje sigurno.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>