Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 3.5.2011 16:42:48
|
|
|
|
Mishica 77
|
Kuc, kuc u drvo. Do sada smo bili zdravi, SKROZ!
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 3.5.2011 20:48:27
|
|
|
|
Shishica
|
Sa oko 1,5 meseci...
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 3.5.2011 20:54:48
|
|
|
|
Verus
|
U 9 mesecu starosti.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 4.5.2011 8:15:43
|
|
|
|
Diabla
|
Ako ne racunam tempetaruru od zubica, onda sa 1 god i 2 mjeseca! Upala grla.
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 4.5.2011 10:28:34
|
|
|
|
vukosava
|
virusna prehlada - 4 meseca. nije imala povisenu temperaturu. pre toga ja bila bolesna 2 nedelje. proslo samo od sebe, nisu trebali lekovi. smrkljala je bas bas jela slabije.
< Poruku je uredio vukosava -- 4.5.2011 10:31:00 >
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 4.5.2011 10:31:31
|
|
|
|
jabudic
|
Temperatura od vakcine sa 4 mjeseca, a prehlada sa 10-11 mjeseci...
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 4.5.2011 10:33:48
|
|
|
|
Olga75
|
Malo pre prvog rodjendana je imala temperaturu par dana i curio joj je nosic
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 4.5.2011 10:56:53
|
|
|
|
Nensi*
|
Vuk se prvi put razboleo sa 7,5 meseci,imao je temperaturu 39,kasljao je i na kraju dobio bronhitis Sva sreca brzo je proslo
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 4.5.2011 10:58:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Sa 2,5 meseca se Marko razboleo, imao je bronhitis. Za Luku se ne sećam, a mrzi me da kopam radosnicu.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 4.5.2011 11:00:00
|
|
|
|
Modessty
|
nijednom Imao je temperaturu prvi put sa 13 meseci i to zbog zuba
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 11.6.2011 14:13:22
|
|
|
|
goda
|
Ako ne računam zube za koje je svaki put imala temperaturu,prvi put se razbolela sa 5 meseci kada je imala upalu uha,zatim sa 9 takođe upalu uha a nakon toga je dobila E-coli i još uvek smo pod terapijom. Verujte strahujem sta ce biti kad prestanemo koristiti sirup.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 4.9.2012 22:13:02
|
|
|
|
New Mom
|
KL malo pre prvog rođendana. Kolja tokom 4.meseca.
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 4.9.2012 22:18:03
|
|
|
|
ica82
|
Sa 9 meseci je virus imao, uzas par dana visoka t, nikako se nije dala skinuti, malo spadne pa opet, i onda 3 dana sitan osip. Pronasla sam da je to neki virus slican boginjama, najcesce ga imaju bebe i deca do 3 god i prelezi se samo jednom, ali je bilo uzasno
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 5.9.2012 0:24:43
|
|
|
|
sneza24
|
David se prvi put razboleo nesto malo pre prvog rodjendana.Stomacni virus i temperatura.
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 5.9.2012 9:34:25
|
|
|
|
red3lilu
|
Prvi put je dobio temperaturu sa nekih 18 meseci i to Bogami odma na 39 stepeni! To je bilo vatreno krštenje jer sam blokirala i nisam odmah znala kako da mu pomognem, pa smo otišli pravac kod lekara...
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 5.9.2012 9:49:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tara negde sa 5 meseci nosic a T , neznam oko 7 meseca. Hancica je imala samo slinav nosic do sada! A sad ce godinica!
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 4.3.2015 15:22:21
|
|
|
|
mila83
|
Mima - ako ne racunam t od zubica, tek sa nepune dve godine,prvi antibiotik je popila sa 2,5 godine, do tada smo sve sami lecili bez. Dimi - sa 6 meseci,donela mu seka iz vrtica neki virus Tea - ako ne racunam njenu osnovnu bolest,srcanu manu, onda sa 5 meseci virusna upala grla,koja je hvala Bogu brzo prosla.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 4.3.2015 15:24:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sa skoro punih 8 meseci...
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 4.3.2015 15:27:41
|
|
|
|
veselicaa
|
A. sa 2,5 godine prvi put,ne racunam ono kada slinave,samo posete doktoru a S. sa 3 godine ali smo bas zaglavili,dobila je virusnu pneumoniju.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 4.3.2015 20:37:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
sa mesec dana. Mm doneo neki gadan virus iz firme. Bio je bolestan kao ker a onda je i ona proslinavila i dobila temp i svasta. Joj jako mi se tad namucila. Em sam je maltretirala sa ispiranjem ociju svaki dan od rodjenja em tad jos i nos. Inace nismo je tad vodili kod lekara nemam pojma odakle mi prisebnosti da sve sama kuci sa njom odradim. kupala sam je, stavljala cepice ma sve sve.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 20.7.2017 9:59:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Tara negde sa 5 meseci nosic a T , neznam oko 7 meseca. Hancica je imala samo slinav nosic do sada! A sad ce godinica! V do sad nije nista sem nosica ali to je povezano sa krajnicima , al zato sad kad krene u vrtic...svasta ocekujem
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 21.2.2018 16:32:06
|
|
|
|
Dragce86
|
V oko 7-8 meseca, ne secam se tacno, 3 dana visota T al izgleda da je bio neki viruscic, brzo je proslo uz Paracetamol i fizioloski za nosic, hvala Bogu.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 21.2.2018 19:52:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Skoro dve godine 😊
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 21.2.2018 20:00:55
|
|
|
|
Sarav
|
S posle prvog rođendana laringitis. Sa P smo nabrojati načisto. Od 27.decembra je bila 3 nedelje na antibioticima. Prvo je bila upala uveta a posle bakterijska infekcije nejasne lokalizacije. Pila je Ospamox, Pancef, Panklav. Dete je januara bilo sam 5 dana bez temperature. Kad mi tad rogovi nisu nikli.
|
|
RE: Kada Vam se dete prvi put razbolelo, preh... 21.2.2018 20:38:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V i H sa oko 20 mes T je sa godinu dana
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?