Jele -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (24.1.2011 12:48:27)
|
IZVORNA PORUKA: Shishica I ja sam pomislila da nosim dva balona Rose.. [sm=smiley1.gif] A probiotik..koji? Jesu li trpali kamencice u usta? Stalno mi to pada na pamet.. Ne znam ni sta da joj tamo dajem da jede.. nekako da nosim meso za supicu [sm=zmeden.gif] i da ima Plazme.., Cokolina.. Voce i povrce cemo tamo kupiti..moze se nesto malo i odavde nositi.. po koji sokic.. Sta smeju da piju za alergiju ne daj Boze? Vodicemo je i kod doktora pre toga, ali da cujem i od vas.. I da!!!! Posto MMR treba izmedju 12 i 15 meseci da se primi, a ona ce imati punih 14 kad ode na more.. da ipak onda primi kad se vratimo ili sa 12? Zbog simptoma...posto budu simptomi i kasnije od nje...? Haaaaaa? A i mislila sam sesiric da ima i jednu maramu za plazu.. i sta za plazu da obuje? Sme bosa? Ako ne pece dole.. Kolica cemo verovatno nositi ova sto imamo..ne verujem da cemo kupiti letnja.. Mi smo i meso kupovali na moru, mm ga iseče na komadiće, ja ga stavim u kesice i u zamrzivač (imali tamo pregradak u frižideru), pa svaki dan vadila da kuvam, povrće kupovali isto tamo, sve uglavnom, ništa nisam nosila od hrane za Uroša. Na putu je jeo gotove kašice i malo plazma keksa. Vodu smo isto kupovali flaširanu na moru i sokiće... Kupila sam i one Huggies pelene za Little swimmers, tamo smo mu kupili kao one ronilačke zatvorene mekane ''sandalice'' jer je plaža bila šljunkovita pa da mu ne ulaze kamenčići unutra. Kačket i šeširić tanki sa širokim obodom za plažu,... MMR smo dali sa 19 meseci, tako da bih na tvom mestu dala posle mora, taman će i imunitet da ojača od morskog vazduha, ali to je moje mišljenje...
|
|
|
|