Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta spakovati za more? 20.3.2016 18:00:58
|
|
|
|
Maraj
|
ivana garant ce tako biti. Najvise zbog lekova. Pojma nemam sta mi treba a vidim gore da ce mi svasta trebati. Ne znam ni namenu svih tih preparata.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 20.3.2016 18:09:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, e jesi luda skroz. Ne moras da preterujes sa lekovima, ionako cete uplatiti zdravstveno. Naravno, zlu ne trebalo.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 21.3.2016 7:20:19
|
|
|
|
wivern
|
Ja ništa od lekova prošle godine nisam nosila. Obzirom da mi dete do tada nikad nije bilo bolesno znala sam da ako nešto bude moram kod lekara da ga vodim, a on će mi prepisati lekove. Hvala bogu svuda postoje apoteke
|
|
RE: Šta spakovati za more? 21.3.2016 8:11:21
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja uglavnom ponesem nesto od lekova i krema ali ko sto kazes svuda ima apoteka ako nesto zatreba
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 9:51:28
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ovo mi je trenutno omiljena tema.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 10:42:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi smo prosle god poneli sve i svasta od lekova, sve da pokrije, od a do š. A pritom nismo isli na to da ce sve vrenme imati T pa smo morali da dokupimo u Grckoj cepice.
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 11:07:53
|
|
|
|
branki*
|
Od lekova cepice protiv temperature,probiotik neki,ponela bih i enterofuril sirup jer je odlican protiv proliva i ja sam b nosila i spalmotil,jer je znao da kaslje prilicno sa gusenjem.drugo nista.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 11:16:21
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam dori nosila sirup za temperaturu,toplomjer,kapi i pumpicu za nos,kremu za umirenje kože(ako komarci gricnu) ,kremu za sunčenje,losion i gel za tuširanje.Ako nešto i zafali može se kupit
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 12:09:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moze da se kupi ali kad vec imam kuci sto da ne ponesem... E.je sklona tim spazmima, ove godine mislim da cu poneti i inhalator. A sa druge strane, spakovacu manje kozmetike ili prebaciti u manje tubice i kutijice...
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 12:25:15
|
|
|
|
MishMash
|
Mi smo nosili: toplomer, hidrogen 3%, hanzaplast, antipiretike, Hiperhama gel, Bepanthen kremu, kremu za sunčanje , mleko posle sunčanja, Autan protiv komaraca, Aerius i Vaxol. Nosili smo i Raid aparatić za utičnicu.
< Poruku je uredio MishMash -- 1.6.2016 12:28:12 >
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 13:04:25
|
|
|
|
serpica
|
Ja sam nosila pre svega hranu koju beba jede jer nisma htela da rizikujem sa njihovom hranom,onda sirup za temperaturu,cepice,probiotike,kutiju za prvu pomoc,sredstava za suncanje.. antibiotike ni kuci ne dajem bez odobrenja lekara tako da ih ne nosim na more a uvek uplatimo osiguranje i letujemo u mestu gde ima doktora.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 13:12:21
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sto se tice lekova nosim za proliv, probiotik, moozda, ali jedno veliko mozda antibiotik. Mi imamo odlicno osiguranje, kada smo isli na Majorku G je dobio upalu uha, uredno nam tamo prepisali antibiotik ,za T, kapi za usi. Tako da sam odlucila da ni ove godine ne nosim od lekova nista, samo osnovno. Meni je veci problem koliko peskira da ponesem
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 13:15:08
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Moze da se kupi ali kad vec imam kuci sto da ne ponesem... E.je sklona tim spazmima, ove godine mislim da cu poneti i inhalator. A sa druge strane, spakovacu manje kozmetike ili prebaciti u manje tubice i kutijice... ma mislila sam ako nešto zaboraviš.Mi smo nošu i kanticu za pijesak kupili na moru,jer ne nam kako bih još i to utrpala u kofer
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 14:26:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Aha , dobro Sanjalice, moja sestra dodje na adu i kupi usput peskire da.ne vuce kada dolazi basom
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 14:27:22
|
|
|
|
Maraj
|
Mi se mislimo da l i inhalator da nosimo...
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 14:57:00
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Aha , dobro Sanjalice, moja sestra dodje na adu i kupi usput peskire da.ne vuce kada dolazi basom hahahah, ja ne bih mogla. Moram da ih operem prvo Mi inhalator necemo nositi.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 14:58:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Kako kupi peškire? Mi gdje smo bili na odmoru nema mašina za pranje, a bogami se na ruke nikad ne mogu peškiri oprati kako valja, naročito ne tek kupljeni.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 15:00:33
|
|
|
|
Maraj
|
Joj ni ka ne bi mogla neoprane peskire. Ja i carape kupim pa ih operem a ne ovo sa cime se brisem
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 15:59:19
|
|
|
|
isidora88
|
Uf neoprani peskiri nema sanse da bih to mogla. Mi nosimo samo osnovno brufen, kapi za nos, sinopen, nesto protiv komaraca i toplomer.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 16:02:32
|
|
|
|
Maraj
|
Kazu da su ceste infekcije ociju kod beba , jer diraju l kamencice pa trljaju oci.... da l i za oci nesto da ponesem.... mi idemo prvi put sa bebom , skroz sam u frci , sta poneti
|
|
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 16:21:02
|
|
|
|
choopa choops
|
Maraj kako te volja, ako imaš ponesi, ako ne ima tamo da se kupi ako zatreba. Ja nikad nisam čula da su česte infekcije očiju?!? Mi kad idemo na putovanje od lijekova nosimo osnovno - brufen, toplomjer, probiotik i tablete protiv povraćanja. Ako treba nešto lako se kupi. Jednom mi je trebao zamalo inhalator a nisam ga imala (ali bilo smo na 3 dana), tako da mislim da nije zgoreg to ponijet. A svakako mislim da treba uzet zdravstveno osiguranje. Nama je pokrilo antibiotike i pregled kod zubara u Italiji kad smo bili jer je L imala gangrenu...
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 16:56:35
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
G je imao 7 meseci kad smo isli i ja nisam nosila nista za okice. A hvala Bogu nismo ni imali problem, a pipao je i kamencice i pesak. I nama je putno osiguranje sve pokrilo pregled kod dr, antibiotik i kapi.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 17:57:11
|
|
|
|
emicaa
|
Kad se ide autom onda je dosta bolje zbog stvari,možeš ponijeti koliko god ima mjesta za avion je malo gadno. Sanjalice na koje peškire misliš,za plažu ili one posle kupanja
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 20:56:56
|
|
|
|
isidora88
|
Ni ja nisam cula da je neko dobio infekciju ociju na moru. Ako te je bas strah ponesi vatu i fizioloski. Ako se bas razvije konjuktivitis onda hloramfenikol mast.
|
|
RE: Šta spakovati za more? 1.6.2016 21:46:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hlorofenikol je dobar, ponesi ga. Mozes i gentokulin... I nama je osiguranje ddor pokrilo troskove ali su nam na ugovoru naveli pogresne datume od do pa smo morali odande da ih zovemo da intervenisemo...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?