Anoniman -> RE: Šta spakovati za more? (5.5.2010 9:33:02)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ni moj mali ne pije vode, zato mu razblažujem sokiće, 50ml soka i 2 dl vode. Sutra idem na more, pa sam pomislila da popišem šta ću sve poneti za dete, možda bude od pomoći: Neseser tašna: - ProbioKid Immuno - Prah za rehidrataciju - antibiotik - nešto za opekotine - Febricet za temperaturu, toplomer - Olynt sprej za nos za decu - četkica za zube i pasta - sapun - autan za decu - makazice za nokte - štapići za uši Tašna za plažu: - peškir - mleko za sunčanje, ZF 40 - sokić u tetra pakovanju - voda - obične pelene i pelene za vodu (nekoliko komada) - vlažne maramice - češljić - rezervna majca - rezervne sandale - šeširić - kantica, lopatica i sl... - bazen na naduvavanje - kolut - fotoaparat sa rezervnim baterijama Garderoba: - što više majci bez rukava, da se ne bi ojeo u onim sa rukavima - 2 šorca - nekoliko majci kratkih rukava - 2 pantalona (ako slučajno bude svežije) - 2 majce dugih rukava, ili još bolje, džemperići - pižamica - čarapice - zatvorneije sandalice (koje idu na čarapice) - peškir Frižider tašna: - čokoladno mleko i nešto za doručak (mi krećemo u 4h ujutro, pa da ima da jede kada ustane) - još sokića u tetra pakovanju i vode Na dohvat ruke u autu: - pelene - vlažne maramice - rezervna garderobica - u zavisnosti kuda se putuje, razmišljati o mogućim temperaturama (npr. išli smo u Crnu Goru preko Bosne, na Romaniji je tu noć bilo 0 stepeni, a mi smo krenuli u šorcevima...) - igračke koje ne iritiraju tatu dok vozi - knjigice - papir i bojice - pošto putujemo noću, ja nosim i jastučić i ćebence, jer on spava - nešto za piće Valjda je to - to. Ako se setim još nečega - dopisaću. dobar spisak!!!
|
|
|
|