Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Leki 77 Odlicna tema...zgodno je i za izlete poneti po nesto od pobrojanog. Nego, Tasha, da ja pohvatam stvari, ProBioKid Immuno je protiv proliva, npr. jel? A sta je protiv alergije na ujed insekta? Sta, ako ne daj boze, bebca ujede pcela, a alergican? Mislim, naravno, odmah kod dr, ali dok se stigne, pored leda, sta da se stavi? Ima li neka krema ili sirup? A zanima me i krema za suncanje. Cula sam da ove sa faktorima nisu dobre, jer su faktori organskog porekla, pa koza deteta to upija, a to malisi ne treba, pa preporucuju kreme na bazi cink-oksida i titanijum-oksida jer oni odbijaju sunceve zrake, kao ogledalo, pa bebce ne moze da izgori. Takve kreme preporucuju za bebe do 3 god. Zna li neko nesto o tome? Nije mi sinoc radio net, evo odgovora koji sam jos sinoc napisala: ProbioKid immuno... da, daje se kod proliva, mada, meni su savetovali da ga dajem i pre polaska na put jednu kesicu, pa ostalih 9 na putu / preventivno. Za ujede: trenutno koristim Fenistil gel *ima tema o kremicama protiv ujeda, potrazi*, ali ne znam sta sa ujedom pcele. Ja se histericno bojim pcela, tako da zajedno sa detetom bezim glavom bez obzira. Sto se tice krema protiv sunca... mislim da i o tome imamo temu. Kupovala sam Caroteen *hmmmm... nisam sigurna da se tako zove, ali ako nadjete ttemu, tamo pise*, za decu sa milion faktora, ali od prosle godine kada je imao 2god, mazem ga Niveinom za odrasle, istom kojom mazem i sebe, sa 20 ili 30 faktora. Imam i neke sa 36 i 46, ali one su neke no-name, prakticnog pakovanja.
|