Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 8.12.2010 22:25:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Uh... ne želim ni da zamislim kako se osećaš...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 8.12.2010 23:19:54
|
|
|
|
Pretty78
|
konfuzno, uplašeno i tuzno od svega po malo
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 9.12.2010 16:00:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Bas mi je zao , nadam se ce sve biti ok!!
|
|
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 9.12.2010 16:07:22
|
|
|
|
Nensi*
|
Uh,sad sam procitala,bas mi je zao... Znaj da smo uz tebe,moras da budes jaka zbog svoje dece... Kad god ti je tesko,pisi,bicemo tu za tebe...
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 9.12.2010 16:18:56
|
|
|
|
Didy
|
Žao mi je i želim ti da što brže prođe, a da ti što manje razmišljaš kad već tako mora... Nemoj sebi otežavati, uvek imaj na umu zašto to radiš... Drži se!
< Poruku je uredio Didy -- 9.12.2010 16:20:29 >
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 9.12.2010 16:25:01
|
|
|
|
Daca88
|
Pretty Znam da si veliki čovek,i SIGURNA sam da bi i sa finansijskim momentom i sa malom bebom kod kuće zadržala ovo dete,i da ipak nebi abortirala,a pošto si tako svašta pila i uzimala...razumem te . Bolje dok je rano i dok se nisi jos navikla,nego da cekas expertni ili double... Možda IPAK da rezmisliš još jednom? No,bilo kako bilo uz tebe sam
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 9.12.2010 17:37:35
|
|
|
|
NadaR
|
Drzi se Pretty
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 9.12.2010 17:59:40
|
|
|
|
Verus
|
pretty sad tek vidim...zao mi je i tesko mi je sto to moras da uradis, a sigurna sam i tebi je...jedino sto mozes je da ostanes jaka
|
|
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 10.12.2010 0:00:02
|
|
|
|
dijana1*
|
pretty sada sam procitala i jako mi je zao ne mogu ti pomoci ali ti saljem najveci
|
|
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 10.12.2010 10:16:48
|
|
|
|
kokoloko
|
IZVORNA PORUKA: kokoloko JA nisam dobila 2,5 meseca. Pila Primolut nor 5 dana i ništa. sutra radim FSH, LH, Proactin, E2 i Progesteron.. Dobila cikloproginovu da pijem. valjda ću dobiti
|
|
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 11.12.2010 0:02:21
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: kokoloko IZVORNA PORUKA: kokoloko JA nisam dobila 2,5 meseca. Pila Primolut nor 5 dana i ništa. sutra radim FSH, LH, Proactin, E2 i Progesteron.. Dobila cikloproginovu da pijem. valjda ću dobiti Kokoloko, dobićeš, posle Cikle, pa i ja sam dobila posle nje..
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 13.12.2010 9:46:53
|
|
|
|
kokoloko
|
Joj, daj Bože!. Koiko ono meseci ti nisi imala? Jesi dobil posle prve kutije?
|
|
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 17.12.2010 20:04:38
|
|
|
|
moja ciklama
|
dobila posle prve kutije, 4ti dan od 21 pilule..
|
|
RE: Sekundarna amenoreja 21.2.2011 9:29:23
|
|
|
|
kokoloko
|
Ljudi moji, ja ne mogu više da pronađem nijednu temu kojoj pripadam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Koje ti se žensko ime sviđa?ljabiMeni se sva ova imen sviđaju ali se ne mogu odlučiti.Odlučite vi za mene.Tatjana (
39%)
Silvija (
9%)
Eva (
8%)
Paula (
4%)
Laura (
11%)
Ni jedno od ponuđenih (
30%)
Ukupan broj glasova: 138Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!