salle
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina Ja ih ne ostavljam same, niti sam ikada. U prodavnicu sa njima ili moze da saceka, a ako je pitanje zivota i smrti pozvala bih mm-a koji radi iza coska ili komsije, na srecu uvek ima nekog na raspolaganju... Ovo sto citam da ostavljaju bebe- za tren bi mi zbog toga dete oduzeli, cak i veliko dete... jako je velika razlika kada imas koga da pozoves, ili ako ti mm dolazi svaki dan kuci, u bilo koje vreme, moj dolazi samo nedeljom, van srbije je 6 dana, i ja moram u nabavku, i zamisli napolju provala oblaka, a ja moram da odem u prodavnicu u nabavku, jer drugacije ne mogu da spremim rucak.... 6 dana ne mogu da cekam rucak da se spremi ne treba nikoga osudjivati, zavisi u kakvoj ste situaciji, i kako su vam deca naviknuta, K koji ima 3 god je potpuno svestan da samo sami, i ja kada izadjem on ili gleda crtace ili se igra, ako mu brat zaplace on mu da igracku i uredno mi to prijavi kada dodjem kuci, da se razumemo, to ostajanje ne traje duze od 3-4 min, prodavnica mi je u zgradi u kojoj ima da se kupi sve za ne daj boze, a u vece nabavke idem iskljucivo sa njima, pa iz 5-6 puta zajedno sa njima donosim kese u stan..... ko nije iskusio ostajanje sa decom, potpuno sam, bez apsolutno nikakve pomoci, po nekoliko dana, taj ne zna kako je i nogu sam lomila kada sam bila sama sa K, V se jos nije rodio, pa sam uspela u bolnicu da odem tek posle 12 h, i sa sve gipsom na nozi i detetom koje je tek prohodalo, sama 3 dana
|