RE: Mašina za sudove (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Mašina za sudove (7.10.2018 21:36:53)

15 [sm=smiley36.gif] ja mislila da uzmem malu a i ova od 15 mi bude krcata ali KRCATA nas je troje plus beba

smeško -> RE: Mašina za sudove (7.10.2018 22:00:21)

Au. Moram da pomeram frižider! [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Mašina za sudove (8.10.2018 8:11:13)

Smesko so za masinu se bori protiv kamenca,ona omeksava vodu.I relativno dugo traje.Ja naspem jednom i narednih dva mjeseca sam mirna.Masina pokazuje kad joj fali soli

smeško -> RE: Mašina za sudove (8.10.2018 21:29:11)

Hvala, emice! :-)

Ana RR -> RE: Mašina za sudove (8.1.2019 17:58:56)

Pokvarila nam se sudomašina, doduše i stara je, slabo pere već duže vreme. Popravićemo je jer treba svekrvi ali nama bi kupili novu. Ja nemam loše iskustvo sa Gorenje aparatima ali ste me pokolebale, vidim da se dosta vas žali. Imam preporuku za Beko mada ja nisam nikad imala njihove uređaje (mama je imala špret i bila je prezadovoljna). Ili Bosh. Naravno, sve zavisi koliko smo spremni da se opružimo [sm=smiley36.gif] mm je našao par modela obe marke koje deluju super, po funkcijama su identične. Šta vi mislite?

nata11 -> RE: Mašina za sudove (8.1.2019 18:21:32)

Ana ja bih pre kupila Miele polovnu nego bilo koju novu. (cena novih je paprena ali zato imas dozivotnu garanciju)Beko sam imala 5 godina i odlicna je bila. Isto tako servis im je odlican (ako zatreba nakon isteka gar). Svekrva je i dalje koristi. Gorenje ne volim. Ni masinu za sudove, ves, kombinovanu.. Nista mi se nije dobro pokazalo. 

Ana RR -> RE: Mašina za sudove (8.1.2019 18:28:33)

Nato, to možda kada se budemo selili ili ako budemo radili komplet kuhinju ovde u kući (što nisam sigurna da će se desiti kad smo već ovoliko odlagali). Ne bih ni sada da kupim bilo šta, pre svega što mm i ja to ne umemo [sm=smiley36.gif] ali ne bih ni da dajem toliko novca.

jess021 -> RE: Mašina za sudove (8.1.2019 21:15:39)

Ana, mi imamo Bosch i prezadovoljna sam. Mogu ti kasnije reci koji tacno model, zapamtila sam samo da ima dozivotnu garanciju na aquastop. 

Ana RR -> RE: Mašina za sudove (8.1.2019 22:47:37)

Može Jess, nije hitno. Izgleda da ćemo je ipak kupiti negde posle leta, do tada ćemo koristiti staru (koja je Beko btw, eto koliko sam prsla [sm=smiley36.gif])

Zaboravila sam da nas čeka registracija auta, kupovina nove šoferke, zamena kvačila, nove gume.... pritom još uvek imamo rate za moj laptop. Pre neki dan je mm platio tačno 60 hiljada račune za decembar [sm=zz_eek2.png]

vocicana -> RE: Mašina za sudove (10.1.2019 8:32:29)

Anci...razumem te.
Ja boze ovu masinu za sudove, ne da obozavam, nego sam odusevljena, msm da sam jedna velika budala, sto sam ovoliko cekala, ali nije bilo mesta. VOX imam i sve je ljubim!

degu -> RE: Mašina za sudove (10.1.2019 11:05:06)

E svaka cast onim ko je izmisli 🤗

jance -> RE: Mašina za sudove (10.1.2019 14:24:37)

Isto cu lobirati za Boshovu. Imala sam neku WEG, radila je posao. Potpuno otkazala poslusnost na deset_ogodisnjicu braka. Muz se zapljunuo za Bosh zato sto ima citavu posebnu pregradu za escajg, skroz gore, nema kosaricu onu da ti smeta. Mogu konacno i tanjire i serpe zajedno da perem. 

Rosita -> RE: Mašina za sudove (16.4.2019 13:36:12)

Ušla i ja u 21. vek, ukratko, omašinila se, au što je super stvar! Nego, je l tokom dana stavljate suđe da stoji u njoj ako ću uveče da pustim? I je l vadite kad završi odmah ili? Ima li tu nekih pravila?

Misha i Ljisha -> RE: Mašina za sudove (16.4.2019 13:55:17)

Stavljam tokom dana. Uvece upalim i ujutru cak posle dorucka sve vadim 😁 finish tablete mi nisu toliko dobre kao somat npr. Eto to je kao neki savet

Sanjica26 RR -> RE: Mašina za sudove (16.4.2019 14:38:37)

Ukljucujem kad je jeftina struja. Kad isprljamo sudove onda ubacujemo. Ne drzim ih na sudoperi.
Ujutru uh vadim. Nekad ukljucim preko dana ali, to su retke situacije.

nata11 -> RE: Mašina za sudove (16.4.2019 15:29:39)

Uključujem kada je napubim jer nam je jeftina od 11 kada uveliko spavam. 

Misha i Ljisha -> RE: Mašina za sudove (16.4.2019 15:34:22)

Da ne bude zabune sa promenkm vremena jeftina struja.je od 12 do 8 😁

nata11 -> RE: Mašina za sudove (16.4.2019 15:37:53)

Nama je od 10 ali sa promenom vremena od 11.

Sanjica26 RR -> RE: Mašina za sudove (16.4.2019 15:46:53)

I nama je tako Nato. 

Filadendronka -> RE: Mašina za sudove (16.4.2019 18:11:41)

Cestitam, preporodices se! :) Cim se nesto isprlja odmah stavljam u masinu i uvece ukljucujem nakon ponoci. Imas osvezivace za masinu koji su meni top, prosto zatreperim kad ujutru oset_im i vidim blistavo sudje. Finish tablete su meni zakon, bolje od Somata i od onih obicnih iz -a. 
IZVORNA PORUKA: Rosita

Ušla i ja u 21. vek, ukratko, omašinila se, au što je super stvar! Nego, je l tokom dana stavljate suđe da stoji u njoj ako ću uveče da pustim? I je l vadite kad završi odmah ili? Ima li tu nekih pravila?

milicicak -> RE: Mašina za sudove (16.4.2019 20:14:25)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Tokom dana punim i ukljucim uvece po jeftinoj struji. Ziveo odlozen start 😀 nekad mi treba i dva dana da je napunim, nisam primetila da losije pere. Sudove mini buba ujutru raspremi pre nego sto krene u vrtic.
Koristim dm-ov prasak, odlican je.

nata11 -> RE: Mašina za sudove (16.4.2019 20:20:21)

Meni su tablete iz Lidla super. 60 kom oko 450 din. 

Rosita -> RE: Mašina za sudove (16.4.2019 22:16:59)

Super, hvala vam :*.  Kupio mm u dm- u nešto što mu je koleginicq preporučila, ok, njih dvoje su već bistrili temu ☺

vonavoj -> RE: Mašina za sudove (16.4.2019 22:32:02)

Kombinujem fairy i dmove tablete..a iz dma sjaj i so.

vocicana -> RE: Mašina za sudove (16.4.2019 22:36:44)

Von ja isto, mada Fairy je bas skup van akcije, DM tablete i sjaj, kupila sam Calgonit so akcija je dobra bila, a imam i Somat tablete, zadovoljna sam, zapravo i ne primecujem neku extremnu razliku u kvalitetu pranja sa nekim posebnim tabletama.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>