RE: Mašina za sudove (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Mašina za sudove (18.12.2015 13:23:44)

Vec 3 dana mi se bele sudovi katastrofaaaaa! Tablete su somat, soli ima, sjaj napunim s vremena na vreme ali mi budu lepi sudovi i bez njega. A ovih par dana sudovi beeelii i muljavi, prstom mozes da skidas to...sta god da je vec [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Anarunika -> RE: Mašina za sudove (18.12.2015 13:28:58)

Anck baš htedoh da pišem u ovoj temi. Meni se u poslednje vreme dešava da mi se tableta uopšte ne istopi,ostane na nekom sudu onako u komadu. I sudovi mi ostanu kao da nisu dobro isprani. Ne znam da li je do mašine ili do tableta,isto su Somat.Ima li neko ideju šta bi moglo da bude? Mm vodi računa o tolme da li ima soli u mašini pa pretpostavljam da ima.

Anck Su Nmaun -> RE: Mašina za sudove (18.12.2015 13:32:17)

meni se ovo desava s vremena na vreme..i onda prestane..nisam nikad druge masine koristila pa ne znam da uporedim je li do masine ili sta...ali me nervira. Juce sam sve serpe ponovo prala jer su katastrofa izgledale.
Ja znam da je sve to cisto ali musavo, al da nekog posluzim iz tih casa ili bilo cega...pa ubla bi me sramota, kao da je prljavo.

Trcosava -> RE: Mašina za sudove (18.12.2015 15:07:45)

Probajte da očistite filter ispod donje rešetke, a nekad uključite mašinu na prazno sa sirćetom. Nemam sada mašinu, ali to je inače glavni lek za sve muzgavo [sm=smiley36.gif]

Mojoj mami je to radila mašina, ali njena je stara. Kod nje je bio baš kvar.

Anck Su Nmaun -> RE: Mašina za sudove (22.12.2015 8:27:09)

Ja sirce stavim nekad umesto sjaja..negde procitala... i stvarno sam ga i ovaj put nasula do vrha evo masina pere super!

Anarunika -> RE: Mašina za sudove (22.12.2015 12:59:12)

Da, ja sam veš mašinu dezinfikovala tako sa sirćetom i sodom,mogla bih i sudomašinu. Ne setih se,Trco prosvetlila si me [sm=smiley36.gif]

aleksandrici -> RE: Mašina za sudove (13.3.2016 19:26:15)

Nema je na žalost a tako bih volela da je imam.Naime pravim torte i kolače i to mi je dodatna zarada.Sve ,čini mi se završim i sredim samo mo ostane gomila prljavog suđa,počev od šerpica,činija,vanglica...Samo?To nije samo,to je brdo sudova.Obećavam sebi da ću je kupiti prvom prilikom kad dpđem do novca.

Maraj -> RE: Mašina za sudove (13.3.2016 19:36:59)

Do pre mesec dana imali Candy masinu. Sluzila mas 19 godina.
Sad smo uzeli Beko. Zadovoljna sam i sa njom za sad

Sanjalicaaa -> RE: Mašina za sudove (13.3.2016 23:32:23)

Mi ovih dana planiramo da uzmemo masinu za sudove. Deluje mi tako nestvarno [sm=smiley36.gif]

World -> RE: Mašina za sudove (13.3.2016 23:36:34)

Moja najbolja drugarica, masina za sudje. [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Mašina za sudove (14.3.2016 7:48:24)

Nama ostaje ili da se selimo u stan gdje ima mašina ili da je sami kupimo jer gazdarica stana neće,vještica.Vjerovatno ćemo čim se vratimo sa odmora uzeti,ali onu malu inače je neću imati gdje staviti.

Sanjalicaaa -> RE: Mašina za sudove (14.3.2016 9:55:35)

Emice,ista stvar i kod nas. Gazda nece da kupi, a i u stanu nema bas mesta. Ali naguracemo je. Kupicemo polovnu pa kad se budemo selili u nas stan prodacemo je ili cemo mu je ostaviti uz neku nadoknadu, a kupicemo novu.

emicaa -> RE: Mašina za sudove (14.3.2016 10:58:41)

Ma mi ovu ganjamo sa nam cijelu kuhnju promjene jer je odvratna i stara ali ova uvjek ima izgovore a da se selim samo zbog tog neću tako da kupićemo mašinu a u kuhnju ću što manje ulazit [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Mašina za sudove (16.8.2016 16:42:15)

Ja ne verujem i dalje!pogotovo sto mi je ceo dan nadrndan i bezvezan!mm kupio masinu za sudje!jeee!konacno sa ona rupa ne zvrjii vise!cekamo nekog da je namesti. !u pitanju je bosch za 13 kompleta,ugradna.to je sve sto znam!bas me iznenadio,ne toliko masina,mislim ja se ne bojim rada i pranja,nego eto sto se set_io mene i mislio na mene i iznenadio me!

wivern -> RE: Mašina za sudove (16.8.2016 17:13:54)

Branki sjajno [sm=bravo.gif]
Vala i zašto u 21-om veku ne bi imala masinu za sudove.
Bravo za tm

dunja RR -> RE: Mašina za sudove (16.8.2016 17:25:50)

Bravo za tm Branki [sm=bravo.gif]

Idi ga pohvali u nekoj temi o muževima zaslužio je [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Mašina za sudove (16.8.2016 17:27:11)

Super,branki,lepo od njega :)

Khaleesi -> RE: Mašina za sudove (16.8.2016 21:27:02)

Bravo Branki[sm=bravo.gif]
Nama su sudovi narasli kada se mala rodila, druga mala... I onda nisam imala vremena za sudove, pa je mm prao... Stalno.. E posle 2 mes mu dosaillo i kupio masinu...[sm=smiley36.gif]
Pa ako nekome treba taktika kako dobiti sudo masinu[sm=jezicek.gif]

Mariya -> RE: Mašina za sudove (16.8.2016 23:34:48)

Ooo Branki [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]
Super, lepo od njega, sad da vas mašina da vas dugo služi!

branki* -> RE: Mašina za sudove (24.8.2016 13:28:17)

Ja cu da odlepim od mm!jos nismo ukljucili masinu.sinoc je dva sata sortirao posudje u nju,danas je podneo vodu na analizu da proveri tvrdocu vode,a na stranu to sto samo zvoca kako sam opet oprala casu ili tanjiru na ruke i kako je lepo kupio masinu za to!ako je ne ukljuci danas,perem na ruke!kao spejs satl da je kupio!

Khaleesi -> RE: Mašina za sudove (24.8.2016 14:34:58)

Dobra si Branki, sta hoces dobila si spejs satl[sm=smiley36.gif]
E ja sam pre neki dan primetila na crnim tanjirima kao da su grebnuti malo. Imam one Luminarc crno beli set, i sad prvi put primecujem da su grebnuti...
Da li moze masina sa tim tabletama da ih osteti?[sm=zmeden.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Mašina za sudove (7.10.2016 22:02:30)

Par dana po sudovima sve crne tackice, kao pesak... ne znam od cega to moze da ostaje [sm=zmeden.gif]

Sandricak -> RE: Mašina za sudove (7.10.2016 22:08:45)

Hahhhahha, spejs satl .. kod mene u ovoj kuhinji nema mesta za sudo masinu [sm=smiley13.gif]...
Kada jednog dana nama zavrsimo sprat ima da je uzmem pod obavezno ...

vocicana -> RE: Mašina za sudove (8.10.2016 8:10:43)

Posto raspolazem sa jako malo prostora u kuhinji, da li neka od vas ima onu malu masinu ili je imala, ja i ne znam za koliko je kompleta, 6...8? Kakve su, kakva su vasa iskustva? Vise mi je dopi[sm=smiley35.gif] pranje, ruke su mi raspadnute od deterdzenta.

branki* -> RE: Mašina za sudove (8.10.2016 8:16:39)

moji drugari imaju neku malu masinu,dosta je manja od nase,ne znam za koliko kompleta,ali je ne koriste maltene nikako,kazu da puno vremena joj treba da opere,kao brze ce oprati na ruke.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>