Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:29:47
|
|
|
|
Olga75
|
Cind, stvarno mora da je bilo juuuu , meni se nije desilo nista slicno , mogu samo da predpostavljam da je dobro prosla sto joj nisi zavalila samarcinu da joj se okrene glava
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:30:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Sećam se kad smo jednom izašli u klub , moj kum , još par drugova , drugarica i ja . Mali klub , mi tamo , kad ono striptiz veče , tip i riba se skidaju u duetu . I u nekom momentu , počnu da se mešaju među masu , pipkaju , uvijaju se ... Riba dobra što jes jes , svima oči ispale , a i frajer je bio mljac ... I ide riba , meša po klubu , približava se našem separeu , moji ortaci poplazili jezike , kad , evo ti cice TAP kod mene u krilo ... Počela da me mazi i da se uvija , a ja , da je ispoštujem , uvatim je za guzu i prihvatim zez ... Popadalo pola kluba ... Jbg , tad sam bila dobra riba , imalo se šta i videti kad se nas dve malo pomazismo ... Gazda posle poslao turu pića , "ničim "izazvan
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:30:29
|
|
|
|
eni26
|
Ma to je normalno,ja volim zene , i sto bih je napadala ako je prisla normalno?
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:31:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anajid Sta Magi,sabotirala ti vezu? Mogi ti reci da je bila prilicno negativna,a kad sam konacno ,sasvim civilizovano i profesionalno,dala otkaz ispratila me je s recima "Gusko! Meni je tebe zao" ...Sta reci,a suzu ne pustiti
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:33:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: anajid Sta Magi,sabotirala ti vezu? Mogi ti reci da je bila prilicno negativna,a kad sam konacno ,sasvim civilizovano i profesionalno,dala otkaz ispratila me je s recima "Gusko! Meni je tebe zao" ...Sta reci,a suzu ne pustiti Magi,srcolomko
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:33:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: anajid Sta Magi,sabotirala ti vezu? Mogi ti reci da je bila prilicno negativna,a kad sam konacno ,sasvim civilizovano i profesionalno,dala otkaz ispratila me je s recima "Gusko! Meni je tebe zao" ...Sta reci,a suzu ne pustiti Magi,srcolomko Ma femme fatale...a njoj bejah femme penal!
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:35:10
|
|
|
|
Olga75
|
e , Magi da si mogla da avanzujes pa i da razmislis
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:35:27
|
|
|
|
Anoniman
|
majko moja
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:35:55
|
|
|
|
Daca88
|
Je,šta vas je na temi Jeste,startovala me je žena.Tada sam već bila u vezi sa mm Bio je dobar zez,čak smo se i poljubile,a mm
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:37:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 Je,šta vas je na temi Jeste,startovala me je žena.Tada sam već bila u vezi sa mm Bio je dobar zez,čak smo se i poljubile,a mm Pa sto cudi me,obicno su muskarci odusevljeni tom slikom,pa makar bila samo u njihovoj glavi,a kamoli live
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:37:56
|
|
|
|
Brana
|
moju sestru je isto startovala neka lezbi na rodjosu i rekla joj ajde bre sa mnom da budes bolja sam ti ja neko bilo koji muskarac
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:37:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: olga75 e , Magi da si mogla da avanzujes pa i da razmislis Ma dzabe joj sve kad ima jedan veeeeliki ,nenadoknadivi, nedostatak
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:38:37
|
|
|
|
Olga75
|
pa fali joj deo
|
|
[Obrisana poruka] 20.2.2011 13:38:57
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:38:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brana moju sestru je isto startovala neka lezbi na rodjosu i rekla joj ajde bre sa mnom da budes bolja sam ti ja neko bilo koji muskarac E to ne volim,kad su napadni. Meni je stvarno sasvim svejedno ko ce koga,ali ne volim insistiranje i ubedjivanje.os os nes nes
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:39:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Mm se smejao,ja mislim da je i zabalavio. A secam se da je riba bila utegnuta u helankice,i imala kacket.
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:40:10
|
|
|
|
mirks
|
IZVORNA PORUKA: olga75 pa fali joj deo
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:40:21
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: Brana moju sestru je isto startovala neka lezbi na rodjosu i rekla joj ajde bre sa mnom da budes bolja sam ti ja neko bilo koji muskarac E to ne volim,kad su napadni. Meni je stvarno sasvim svejedno ko ce koga,ali ne volim insistiranje i ubedjivanje.os os nes nes nemoj tako magi zeni je prigustilo pa nema hoces neces nego ajde bre
< Poruku je uredio Brana -- 20.2.2011 13:43:11 >
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:40:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Mm se smejao,ja mislim da je i zabalavio. A secam se da je riba bila utegnuta u helankice,i imala kacket. Odelo ne cini coveka nisu bas sve brkate i u sirokoj,vrecastoj odeci maskiraju se
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:41:10
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: gagi Jesam vam bacila kost sinoc jesi ali nam nisi rekla sustinu
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:41:20
|
|
|
|
Olga75
|
moram samo da kazem Gej je ok
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:42:12
|
|
|
|
Anoniman
|
ma ziv me blam pojeo,ajd' to,nego mnogo njih mi videlo zadnjicu.
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:42:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: olga75 moram samo da kazem Gej je ok E sad ce biti rata! Ma da se razumemo, ja se jesam poljubila sa zenom,ali nismo se muvale al to je za teme 18+ posle ponoci
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:43:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: Cindarella Mm se smejao,ja mislim da je i zabalavio. A secam se da je riba bila utegnuta u helankice,i imala kacket. Odelo ne cini coveka nisu bas sve brkate i u sirokoj,vrecastoj odeci maskiraju se stvarno,riba ipo,al' dzaba,ne dam se ja. al' na prepad me ufatila.
|
|
|
|
RE: Da li vas je nekad startovala zena 20.2.2011 13:44:20
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: Brana moju sestru je isto startovala neka lezbi na rodjosu i rekla joj ajde bre sa mnom da budes bolja sam ti ja neko bilo koji muskarac E to ne volim,kad su napadni. Meni je stvarno sasvim svejedno ko ce koga,ali ne volim insistiranje i ubedjivanje.os os nes nes ma ja to uopste ne volim gadim se toga a plus kada je napadna onda jos gore
< Poruku je uredio Brana -- 20.2.2011 13:45:06 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?