Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parket ili laminat? 28.4.2018 13:28:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Super izgleda jos vi imate.podno grejanje pa odlicno.
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 28.4.2018 13:47:30
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Ja moje plocice ne bih vise ni za sta menjala. Ovo su plocicice ? A gde, u sobama i dnevnoj? Prvi put vidim, lwpw su bas, a i guzaaa :)
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 28.4.2018 16:00:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da ima divnih plocica kao kopija drveta to super izgleda.
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 28.4.2018 16:21:30
|
|
|
|
MimaKos
|
Nisam ovo videla nigde, nisam ni znala da postoji, a izgleda kao da je drvo!
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 28.4.2018 21:53:57
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Da da plocice ima raznih ,nama su u celoj kuci,podno grejanje na pelet... A guza je tu bila mala.🤗
|
|
RE: Parket ili laminat? 8.8.2019 6:54:38
|
|
|
|
Ocajna domacica
|
Ljudi,pomagajte,ocajna sam!Ima li Neko iskustva sa laminatom sa visokim sjajem,onim skupim sto je sedam puta lakiran da bi se dobio takav sjaj,garancija 30 godina,najbolja klasa,(kvalitet),Kosta oko 2000din/m2 I jako lici na brodski pod ,sto mi se mnogo svidja.Slucajno Sam u prilici da ga dobijem Al ne znam dal je pametno da ga stavim,posto ne znam nikog ko ga vec ima pa da cujem iz iskustva kakav je za odrzavanje?Ili je pametnije brodski pod staviti?Ako toliko sjaji,hoce li morati da se triput dnevno cisti?Molim za brzi odgovor someone,somewhere...help!
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 8.8.2019 6:56:42
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Da da plocice ima raznih ,nama su u celoj kuci,podno grejanje na pelet... A guza je tu bila mala.🤗 Guza mala je preslatka , i plocice.
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 8.8.2019 6:59:24
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ocajna domacica Ljudi,pomagajte,ocajna sam!Ima li Neko iskustva sa laminatom sa visokim sjajem,onim skupim sto je sedam puta lakiran da bi se dobio takav sjaj,garancija 30 godina,najbolja klasa,(kvalitet),Kosta oko 2000din/m2 I jako lici na brodski pod ,sto mi se mnogo svidja.Slucajno Sam u prilici da ga dobijem Al ne znam dal je pametno da ga stavim,posto ne znam nikog ko ga vec ima pa da cujem iz iskustva kakav je za odrzavanje?Ili je pametnije brodski pod staviti?Ako toliko sjaji,hoce li morati da se triput dnevno cisti?Molim za brzi odgovor someone,somewhere...help! Ja da sam na tvom mestu bez razmisljanja bih uzela. Imas sad sredstva za ciscenje svakakva, pa nece biti sigurno preterane potrebe da stalno brises. A garancija mi deluje bas ok.
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 8.8.2019 9:18:49
|
|
|
|
MimaKos
|
Ne, kao i tri puta lakiran parket koji se slija kao ogledalo, bas mu ne treba neko specijalno odrzavanje, bukvalno brisnes i sija
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 9.8.2019 11:58:58
|
|
|
|
gagana83
|
Mi smo pre neki dan izbijali prozor u Uninoj sobi jer joj je suvise mracna, samo prozor vrata su bila. Zastitili namestaj i parket najlonom, medjutim covek uopste nije gledao kad je izbijao, kako je ono padalo, tako se najlon pomerao i sad je parket toliko izgreban da sam skroz flipnula!
|
|
RE: Parket ili laminat? 9.8.2019 12:44:11
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Ne, kao i tri puta lakiran parket koji se slija kao ogledalo, bas mu ne treba neko specijalno odrzavanje, bukvalno brisnes i sija Ja bih flipnula sa takvim parketom, kao i sa kuhinjama sa visokim sjajem. Volim mat parket, mnogo je prirodniji izgled.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 9.8.2019 13:19:14
|
|
|
|
MimaKos
|
Ne volim to ni ja, niti imam u stanu, ali je mojoj kumi sve u medijapanu i visokom sjaju, parket lakiran sto puta hahahha, zato znam.
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 9.8.2019 16:24:54
|
|
|
|
Olga75
|
I dalje mislim da je stari dobri hrastov parket neprevaziđen. Možeš ga hoblovati, lakirati, po njemu vući orahov ormar i da pretekne.
|
|
RE: Parket ili laminat? 9.8.2019 19:36:42
|
|
|
|
MimaKos
|
Moj je zreo za hoblovanje i lakiranje , mada evo 10 godina star stan, mozda malo vise, a vecih problema nije bilo, jedino sto smo ga bas izgrebali na nekim mestima
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 9.8.2019 22:10:11
|
|
|
|
Ocajna domacica
|
Hvala na odgovoru.Eto,kupili smo danas Taj,sutra ga postavljamo,jedva cekam!!!
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 10.8.2019 7:22:10
|
|
|
|
vocicana
|
Ocajna domacice, ja sam uvek za prirodn varijantu, parket je zakon, ali, nas paarket u stanu je katastrofa, ljudi su ga kupil u izgradnji, pa stavili svoj, gradja nje bvila suva, svuda se razdvojio, da popizdis lepo. U toj slici i situaciji, vise sam za laminat, lakse, lepse, prakticnije i odlicno za odrzavanje.
|
|
RE: Parket ili laminat? 10.8.2019 14:01:28
|
|
|
|
MimaKos
|
I meni se to u prethodnom stanu desilo, ali koze da se sanira, jeste malo cimaza kad pocnu da se pomeraju one dascice parketa...
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 10.8.2019 14:27:22
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja mrzim zvuk laminata kad se hodapo njemu. kao da hodas po nekoj plastici. Parket je parket.
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 11.8.2019 7:16:16
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Ja mrzim zvuk laminata kad se hodapo njemu. kao da hodas po nekoj plastici. Parket je parket. U pravu si-parket je zakon
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 11.8.2019 15:00:33
|
|
|
|
vocicana
|
Tiziana jeste, ali sta da radis kada krenu sipci, da muziciraju po drvetu kao sto se nama desava, a sank koji pregradjuje kuhinju od trpezarije je od drveta, samo cekam da krenu tamo.
|
|
RE: Parket ili laminat? 12.8.2019 11:52:21
|
|
|
|
Duškić
|
Voci, gric...samo cujes struganje j grickanje.
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 12.8.2019 12:18:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Jojjj strasno, kakva je to gamad, nama je u namestaju drvenom bilo
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 12.8.2019 14:30:11
|
|
|
|
flamingos
|
Bogu hvala mi nemamo tih problema
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 12.8.2019 14:44:06
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi smo u kuci kod babe i dede imali, to je jezivo. Bilo je u namestaju svom , ne secam se za podove..
|
|
|
|
RE: Parket ili laminat? 12.8.2019 18:44:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kod nas je u desnom delu kuce parket, bog ga poziveo jos dugo dugo a levo, u spavacim sobama je laminat, dabogda sam odlucio da se digne i ode, toliko ga mrzim, ni za sta nije. Ne do bog da kapne kap vode ili necega, fleke ostaju. A nije bio od jeftinijih parketa... A sto se prasina lepi za njega, pa se sve tutoljci prave, njega moram bar 1 nedeljno da prebrisem. Glasam za parket!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?