dddaca -> RE: Zimovanje (2.2.2022 15:37:30)
|
Hrana je super. Za dorucak svakog jutra isto, ali stvarno veliki izbor, tako da svakog dana mozes da pravis drugu kombinaciju. Ne secam se svega, ali bilo je nekoliko vrsta suhomesnatog, sir, kajmak, razne salate, virsle, jaja, kacamak, pite, strudle, neka peciva, picete, dzem, med, musli, vocni jogurt, djus. Imas i kafemat, tako da mozes napraviti espreso ili sta vec volis. Za veceru izbor izmedju nekoliko jela. Neka se ponavljaju i narednog dana, ali uvek ima nesto novo. Sasvim dovoljno mesa, ribe, povrca i voca. Da li cete biti gladni, to ne znam. Posle vecere necete sigurno, a za rucak u blizini imate Jeremicak gde ima kuvanih jela. Teleca corbica na primer je velika za dete, a moja bi pojela pola porcije, mozda i manje. Imate i u hotelu poslasticarnicu pa mozete da narucite palacinke ili neki kolac da ih zavaraju do vecere. Pitala si i za staze. Ne znam da li si ranije bila na Tari, ali ovde je malo drugacije nego u drugim zimskim centrima. Vise je za neki mirnijii odmor, setnje. Ima samo jedna decija staza, nije previse velika. Cas skijanja sa instruktorom je bio 1200 dinara. Mislim da u tu cenu ulazi i oprema. Ne znam koliko je posle, kad nauce da skijaju. Pitaj, ta je staza odmah preko puta hotela. Mi smo se uglavnom sankale. Ispod hotela imate i igraliste. Deci uopste nije smetao sneg da se igraju. U stvari, deci je najbitnije da imaju drustvo. I bazen naravno [sm=smiley36.gif] Ako nemaju drustvo, sve ce im biti dosadno. I setnje i sankanje i skijanje. U sauni nisam bila. Za bazen nisam napisala. Na ulazu dobijate peskire koje po izlasku sa bazena vracate.
|
|
|
|