dunja RR -> RE: Zimovanje (15.2.2021 15:16:33)
|
Iv, Sanjalica je pisala, da se iz odmarališta Lane na Zlataru se vidi Nova Varoš, čak negde piše da je na pešačkoj udaljenosti, što znači da nema šanse da je Nova Varoš na 45 km od Zlatara, mislim ja volim da pešačim, ali baš 45km mi je puno :D Zato sam pitala Sanjalicu, da iz prve ruke javi kolika je udaljenost, ali sam sigurna da nije velika, par kilometara maksimum, samo nemam predstavu da li je tipa 3km ili 12km, ali ne verujem da je više od 12km, tako kažu i mape, ali sada zavisi gde je odmaralište. Sanjalice javi :) Mnogo mi se dopada odmaralište, baš me zanima ima li šta okolo blizu. IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Dunja, cena je 2700din polupansion. Mladje dete ne placa, starije 7 god placa 50%. Planiramo i sankanje i skijanje ako deca budu htela. Ima ski skola. Odmaraliste je blizu ski staze pa smo se nekako zbog toga odlucili za to odmaraliste. To naseljeno naselje jeste Nova Varos. Mi idemo od 12. do 16. Februara. Inace dosta smo puta bili na Zlataru upoznali ga potpuno i rekli smo ovo je zadnji put, sl. idemo na Goč ili Goliji. IZVORNA PORUKA: dunja RR Sanjalice, deluje baš fino, ako možeš ovde ili na pp, napiši mi kavve su cene. Gledam na slikama da je u blizini neko naseljeno mesto, da li je to Nova Varoš, ili neko selo, ne mogu da skontam poziciju odmarališta, jer piše na sajtu da je u N.Varoši. Da li vi planirate skijaje ili sankanje, ili i jedno i drugo? Ima li škola skijanja za decu znaš li? IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Rezervisala sam nam Zlatar odmaraliste Lane. Valjda ce biti snega...
|
|
|
|