dunja RR
|
Mi smo poslenjih par godina bili u februaru i baš je bilo fino, snega puno. Jedino smo prošli put izbegli februar, pa išli krajem novembra jer bejah trudna, pa da ne idemo baš pred porođaj. Samo da budemo zdravi, pa možda tamo budemo i za prvi rođendanac, ko će ga znati, mada mislim da ćemo uklopiti pre. Baš mi je drago da svekrva dolazi, nije videla decu a ni oni nu od juna, osim preko vibera. Ni mm nije video nju, majku, od juna, nedostaje mu, a oca nije video 2 godine, nismo išli prošle godine za Bosnu, dugačak put, beba mala. Oni jako stari, deda ne može vamo. Prijaće svima, a nije joj daleko, iz Bosne stiže za 3 ipo sata. Inače, jedan moj klijent mi reče neki dan, a čovek ima svoj hotel, i inače putuje puno, da je bio u Ramondi skoro, kaže bolji hotel nije video u životu. Od usluge, preko hrane, smeštaja. Vazduh kaže gore očaravajući. Planiramo i tamo,videćemo da uklopimo, da decašto više na vazduhu budu, prehlada mi je preko glave. Taj vazduh oko Sokobanje je lekovit za decu.
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.2.2020 23:52:33 >