bebilule -> RE: Zimovanje (1.2.2018 9:16:46)
|
što se tiče Jahorine, snijega ima, ali ove godine je još povuci-potegni. Cijene su podigli, a nisu završili osnježavanje staza. Tako da je dovoljan jedan dan juga da sve ode. Ja da ne živim 15 km od Jahorine, ne bih sigurno rizikovala i plaćala - ako dolazim zbog skijanja. Ko skija zna da je velika razlika između prirodnog i vještačkog, ali kad već dođeš, bolje da ga ima, pa kakav god. Cijene su baš otišle, ja sam samo jedan dan bila i planiram još nekoliko posle druge polovine februara, tad je najljepše. Samo parking je 10 KM, dnevni ski pas 45 KM, dječiji vrtić 20, sezonski 900.... U odnosu na prošlu godinu razlika je. Nego, imate sad malo skijalište na Palama, u podnožju Jahorine. Ravna planina se zove. Ima gondola, lift, dječiji poligon i restoran koji je baš pristupačan. Oni su pokrili stazu topovima, tako da ne zavise od prognoze. Ako završe projekat spajanja gondolom Ravne planine sa Jahorinom, biće sjajno. A u planu je. I ako neko od vas bude zimovao ovdje, javite se za kafu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|