RE: Čarape za vene (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

choopa choops -> RE: Čarape za vene (8.3.2016 13:56:10)

Ma 99 % da ću morat. Počele su i da me bole, prije mi je to bio estetski problem. Odavno ih imam, ali sad baš izgledaju loše. Mrzi me da ih slikam, ali otprilike izgledaju KLIK Samo što su sa strane, nisu naprijed. Pravo da vam kažem malo me je i strah od toga da se tu nešto ne iskomplikuje, pa računam bolje i klasična op, nego nikakva [sm=zmeden.gif] Ili da dignem kredit pa na laser. bebilule mislim da je ta sa pjenom najskuplja...

bebilule -> RE: Čarape za vene (8.3.2016 14:12:29)

Najskuplja?! E j...
Dvije moje drugarice su radile. Kod obje je bilo strasno. Jedna je imala slicno ovim na slici, radila je obicnu operaciju i ok je. I estetski, a najvaznije je da je ne bole vise. Ima par uboda duz noge kuda su vadili, i ne vidi se. Druga je vec imala crne podlive iznad clanaka. Radila je pjenu i nisam mogla vjerovati kako se sve povuklo. Doduse ne odmah, ali u roku par mjeseci.

choopa choops -> RE: Čarape za vene (31.10.2017 22:50:28)

Ja sam dobila nakon operacije vena (pisala sam u temi) Bauerfeind čarapu i odlična je! Gore ima kao neke silikonske tačkice, koje je drže da ne sklizne. Baš je lagan materijal, a čvrsto stisne nogu.[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]