Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 10.11.2010 15:03:54
|
|
|
|
liliana
|
Jao, dušo, samo izvoli!!!
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 4.1.2011 15:07:01
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
mi nismo imali nikakav tekst ...klasicne decije pzivnice...ali za sledeci cemo da se pripremimo... ove ovde sto sam kod vas procitala su stvarno preslatke...
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 11:35:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Da li neko zna program u kome bi mogla da napravim pozivnicu za prvi rodjendan?
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 12:24:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, imaš free sajtova gde to možeš uraditi. Ja sam pravila u PS-u sama. Vidi ovde npr klik ili klik
< Poruku je uredio Ana RR -- 8.5.2019 12:25:13 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 12:30:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Hvala Ana,znala sam da ces mi pomoci. Pravim cim ugrabim vremena.
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 12:35:02
|
|
|
|
Filadendronka
|
Takodje sam sama napravila pozivnicu. Ana ti je ostavila korisne linkove. Odradis online, a mozes i fotku deteta da ubacis u slucaju da zelis. Ja sam umesto teksta napisala pesmicu koja je sadrzala mesto odrzavanja, datum, vreme i poziv da nam se pridruze gosti na proslavi. Sve to sam sacuvala na usb-u i u fotografskoj radnji odstampala na fotopapiru. Mogu da ti pomognem, ako zelis. Samo pisi pp i javi ovde da si pisala posto sam na mobilnoj verziji i ne vidim odmah poruku.
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 13:08:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Hvala. Probacu😁
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 13:34:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Nece komp da mi se upali,a preko moba je pipavo..aaaaaa..
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 14:01:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Uspela sam..
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 14:50:36
|
|
|
|
Filadendronka
|
Odlicno Von!!! 👏👏 Je l’ to poziv za sve nas? 😀🎼
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 14:53:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odlican dizajn! 👍
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 14:56:53
|
|
|
|
vonavoj
|
Moze,moze😁😁
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 15:06:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Super Von
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 15:09:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, promenila bih samo font slova. To mi je profesionalna deformacija.
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 15:18:11
|
|
|
|
vonavoj
|
Koji bi stavila?Cuti,i za ovo sam se namucila..nista mi se nije svidelo.
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 15:51:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Von stavi neki gde će srpska slova biti ok. Kod ovog ti se font promenio kod slova ć,č,š..
< Poruku je uredio Ana RR -- 8.5.2019 15:52:39 >
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 16:09:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Stavi font Candara
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 17:31:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Opusteno..komp ne mogu da upalim opet,neka ga tako😂😂😂Moze da se procita!
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 8.5.2019 18:36:29
|
|
|
|
kamičak
|
Lepo izgleda dobar je kontrast slova i pozadine
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 9.5.2019 20:10:18
|
|
|
|
Sanidej
|
Bravo za kreativnost
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 9.5.2019 22:09:27
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nece valjda gosti da gledaju odabir fonta :) quote]IZVORNA PORUKA: vonavoj Opusteno..komp ne mogu da upalim opet,neka ga tako😂😂😂Moze da se procita! [/quote]
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 9.5.2019 22:11:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja tek sad vidim, bas je super Von 😊
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 9.5.2019 22:38:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Hvala!Bas vala Fil..procitace i to je to..htela sam da mm odstampa,a posle se mislim,bacice ljudi,izgubice,ovako sam svima na viber prosledila..onako bi neke morala i postom da saljem.
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 13.5.2019 8:08:28
|
|
|
|
Duškić
|
Bas si se potrudila Von. Lepo je!
|
|
|
|
RE: Tekst pozivnice za prvi rođendan 13.5.2019 8:34:43
|
|
|
|
bubulence
|
Von divno! Zar je vec rodjendanac!?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
jogaDJURICIda li ste u toku trudnoce isle na jogu ili neku dugu aktivnost?da (
18%)
ne (
82%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!