dunja RR -> RE: Survivor (28.4.2023 11:10:34)
|
Ko li će večeras da ispadne.. Koga li će Denis da nominuje, šta mislite? Prošli put se zeznuo sa Filipom možda, pa će sada zato birai neku ženu... Noru ili Anđelu? Nora vrtu neku glupu priču, već smara. Neko reče, Anđela čini mi se, da se između Antonije i Lea nešto dešava, hmm. Leo je namazan i zna da je uz Davida i Denisa favorit, zato igra prljavo. David i Denis su mi ipak normalniji od ove druge struje. David ima skroz ok rezone, i nikada mu ne bih dala 23 godine. A u početku mi se uoopšte nije dopadao, nervirao me jako onaj njegov melanholični glas. Mana je možda to što je lenj, na šta se ovi stalno pozivaju. Znam da bi za naše bilo dobro da ispadne neko od njih dvojice, ali mislim da i šou neće biti zanimljiv ako oni odu, pa i produkciji više odgovara da oni ostanu. Zato mislim da će večerašnja igra u duelu biti prilagođena Davidu. Ne volim, ali baš ne volim, nikada i nigde, kada se grupa, da ne kažem čopor, okomi na nekoga, tako da, nadam se da David ostaje večeras, iako za naše to baš i nije sjajno. I sa Sanjom se nešto čudno dešava, glasala je juče za Anđelu čini mi se (ali nisam čula komentar, zašto?), ali kao da još se smučio taj klan, ili mi se pričinjava.
|
|
|
|