dunja RR -> RE: Survivor (2.4.2023 23:30:03)
|
Plavi ništa nisu izgubili izbacivanjem Amera, možda su i na dobitku. Nije donosio bodove, a sada će kada igraju muški umesto njega ići drugi muški iz plavog, onda kada je automatsk biranje parova. Plavi su dosta nadomoćniji što se snage muškaraca tiče, imaju uvek dva sigurna boda kada igraju David i Leo, i to mi malo nije fer, njih dvojicu niko od naših ne može da dobije. Mogli su nekog jačeg kod nas staviti. Jesu naši momci super u igrama, žilavi su, snalažljivi, ali nije ravnomeran odnos snaga, kada se pojave David i Leo, prosto, ogromni su, divovi, tu ne može niko ništa, osim da su i kod nas stavili diva jednog ili dva. Marko je kod nas baš loš u igrama jel da? Inače, ne znam da li ste ga videle, pojavljuje se u reklami za neku kladionicu, čini mi se sa Bikovićem ili tako nekim našim glumcem. Anja ih razbija u poslednje vreme, odlična je! A Denis se razgoropadio videste li ono juče, jer vidi da će ga Fića i žene otpratiti na "finjaka" kući, kako se sada čini. Možda produkcija odreaguje, kao prošle godine sećate se, kada su se nameračili na Gorana, pa su zabranili izbacivanje muških na neko vreme.
|
|
|
|