RE: Survivor (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

gagana83 -> RE: Survivor (28.5.2022 21:43:10)

Ja od sinoć definitivno više nemam favorita među crvenima.
Navijam za Niku i Gorana.

dunja RR -> RE: Survivor (28.5.2022 22:15:56)

Isto Gagi, isto.

dunja RR -> RE: Survivor (28.5.2022 22:16:47)

Jel bilo nekad u Survivoru, ne sećam se, da vrate nekog od onih što su ispali?

Ana RR -> RE: Survivor (28.5.2022 22:33:35)

Dunja, bilo je nešto da odlaze na neko ostrvo mrtvih, čini mi se, pa bi se kasnije borili i pobednik se vraćao... tako nešto.

IZVORNA PORUKA: gagana83

Ja od sinoć definitivno više nemam favorita među crvenima.
Navijam za Niku i Gorana.

Isto...

dunja RR -> RE: Survivor (28.5.2022 22:42:13)

Možda porota posle izglasa jednog od njih, da se vrati, i vrati se Vlada :) ...maštam ...

dunja RR -> RE: Survivor (31.5.2022 12:09:16)

Teško je gledati naše, kada gube onakve nagrade...

A onda kada je Sumeja imali svoj sujetni monolog, sećate se da je rekla da joj nije drago da vidi plave, osim jednog pojedinca, šta mislite na koga je mislila? Ja sam pre toga naletela na neki tekst, da li na nekom hr sajtu, ali nisam ga otvarala, samo sam u najavi videla, da je tu izjavila da navija samo za Niku. Pojma nemam šta je ona čula, videla, pa je onako reagovala, i otkud Nika da joj je sada jedina ok.

dddaca -> RE: Survivor (1.6.2022 8:36:10)

Bas mi je drago zbog Nadje. Okomili su se na nju, ali nikako da je izbace. Mada sad kad krenu da igraju svako za sebe verovatno ce brzo ispasti.
I ne radi sujeta samo kod Sumeje. Jel ste cule sinoc Vladimira i Minu?

jess021 -> RE: Survivor (1.6.2022 10:06:13)

Daco, slažem se. Vladimir me baš razočarao. Poneo se isto kao Sumeja na prošlom savetu

dunja RR -> RE: Survivor (1.6.2022 10:08:25)

Da, baš kao Sumeja :(

A Mina...

Ana RR -> RE: Survivor (1.6.2022 10:27:57)

Da, baš nisam očekivala to od Vlade. A Mina naravno opet ni sama ne zna šta je htela da kaže.

Ali onaj Steva [sm=zz_banghead.gif] pa majku mu, žene trče preko onog poligona juče a on čovek puzi... kako se taj provukao dovde ja ne znam.

jess021 -> RE: Survivor (1.6.2022 10:54:03)

I onda Vlada i Mina kažu da je Nađa najslabija karika, a Stevana niko i ne spominje u tom kontekstu

Ana RR -> RE: Survivor (1.6.2022 10:58:49)

Realno, Nađa ih je sve nadigrala, pa i taktički, tako da teško da je najslabija karika. Nemam favorita više, ali samo da Stefan ne pobedi. Teška mutljavina, što kaže moj tata.

Ivanka 75 -> RE: Survivor (1.6.2022 12:18:39)

Zanimljiivi i zabvni deo Survivora je prosao. 😔 Sad sebicnost i samoodrzanje dominiraju. Ogovaranja Velikog veca ce mnigo da uticu na ishod.

Ne mili mi se da gledam vise. Plave jedino tesi sto ce neko od njih da bude pobednik. 

jess021 -> RE: Survivor (1.6.2022 13:40:52)

Ivanka, zar neće biti jedan od plavih i jedan id crvenih? 

Ivanka 75 -> RE: Survivor (1.6.2022 13:46:54)

Pogresih boju Jess 😂 Crvene tesi sto ce neko biti pobednik, bar tu pobedu da osvoji. 

dddaca -> RE: Survivor (1.6.2022 17:29:39)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Realno, Nađa ih je sve nadigrala, pa i taktički, tako da teško da je najslabija karika. Nemam favorita više, ali samo da Stefan ne pobedi. Teška mutljavina, što kaže moj tata.

Da znas, pravi izraz. U pocetku mi je bio simpatican kao igrac, ali kako vreme prolazi, ni malo mi se vise ne dopada. Sinoc se bas videlo da mu nije pravo sto je Masa ispala, ali ne znam sta je ocekivao. Pa sam ju je nominovao
I za Stevana se slazem. Ni meni nije jasno kako je on uopste stigao dovde. Rekla bih da je crvena petorka imala neki dogovor i da su se zato podrzavali medjusobno do trenutka kad vise nisu imali koga da biraju.

Tiziana -> RE: Survivor (1.6.2022 22:01:32)

Znate šta je meni fascinantno. Kako svi postanu zli kad odu u Veliko veće Ili im je rečeno da budu takvi, ne znam.. Čudno. 

Ivanka 75 -> RE: Survivor (1.6.2022 22:14:35)

Mnogo subjektivnog misljenja je sad u veću. Sumeja razocarana i ljuta na Tenu, Vlada na Nadju, sad i Masa na Nadju i Stefana. Gorcina prevladava. I sto su na pocetku mislili da ce i posle Survivora biti prijatelji sad sve pada u vodu.
I mene je Stefan poceo da nervira. 

dunja RR -> RE: Survivor (1.6.2022 23:46:58)

Da da bukvalno kao da im je placeno, ko hoce da bude zao, dodatni honorar, pa izvolte.
IZVORNA PORUKA: Tiziana

Znate šta je meni fascinantno. Kako svi postanu zli kad odu u Veliko veće Ili im je rečeno da budu takvi, ne znam.. Čudno. 

Ivanka 75 -> RE: Survivor (2.6.2022 0:01:20)

A Sumejin osmeh?

Ko da je osvojila glavnu nagradu. 

dunja RR -> RE: Survivor (2.6.2022 0:18:33)

Taj osmeh stvarno deluje da je za lovu takav.

Tiziana -> RE: Survivor (3.6.2022 7:54:42)

Nisam sinoc gledala, bila sam u izlasku sa koleginicama. Gledam sad na vestima, pa Nađa je kraljica.Izbacila je i ''suštinskog''! Milicina faca je bila neprocenjiva.. 

Sanjica26 RR -> RE: Survivor (3.6.2022 8:06:35)

Moj kolega se prijavio da učestvuje. 😁

dddaca -> RE: Survivor (3.6.2022 8:36:45)

Super Sanjice, imaces za koga da navijas ako prodje selekciju [sm=smiley1.gif]
Ne znam kakav je vas utisak, ali meni se cini da je Milica sinoc malo otplakala i vesto izmanipulisala, i da ju je Stevan nakon toga pustio

dunja RR -> RE: Survivor (3.6.2022 11:28:39)

Stevan nije išao svom snagom. Nadam se da Stefan neće biti tako blesav. Mada, ko zna kakva će igra biti.

Nego, večeras je polufinale, a finale kada, u ponedeljak ili će možda za vikend pustiti?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>