Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:10:27
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR A kako se zvalo ono kada dvoje uhvate lastiš onako u X, pa onda nešto pevaju (ne mogu da se setim), pa nameste lastiš nekako (što upetljanije) a ostali treba da se provlače? to sam igrala... joj kako ono beše... ne znam kako se zove jbg
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:11:18
|
|
|
|
Anoniman
|
a bila je i nekakva nacrta se velika kocka ...nema slike nigdje jedino da je nacrtam 1 5 9 4 3 8 7 6 2 ili tako nesto...al se nisi smio okretati nego skačes unazad
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:11:25
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahahahahaha, kod nas nije pisalo "srednja" nego "start" i "kraj".
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:11:48
|
|
|
|
Sneža
|
Ja mislim kolariću-paniću,to sam obožavala!
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:12:35
|
|
|
|
Modessty
|
školice
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:13:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 A kako se zvalo ono kada dvoje uhvate lastiš onako u X, pa onda nešto pevaju (ne mogu da se setim), pa nameste lastiš nekako (što upetljanije) a ostali treba da se provlače? e ne mogu ni ja da se sjetim.... ne smiješ dofatiti gumu ni sa čim ... da se provuče... dvoje upetljaju a treće se provlači.... da nije nešto sa drugom Titom????? to sam igrala... joj kako ono beše... ne znam kako se zove jbg
< Poruku je uredio lenka sarajevo -- 16.4.2009 14:15:52 >
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:14:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Ja mislim kolariću-paniću,to sam obožavala! Neee... to je bilo sa malim komadom gume, kada jedan preuzima od drugog, po šablonu. A ovo što ja kažem je sa velikim lastišom, da se ostali provlače.
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:14:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR hahahahahahaha, kod nas nije pisalo "srednja" nego "start" i "kraj". ma kod nas je pisalo 10 al nasla sam ovu sliku i ja sam igrala kolariću paniću...pletemo se ...sami ću joj izraza majko moja sami sebe zaplićemo sami sebe otplićemo
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:15:25
|
|
|
|
Modessty
|
Snežo baš sad pomislila na Kolariću-paniću i ti pišeš o tome nikad nisam znala to baš kako treba,,,, ali ono sa rukama neko od lastiša napravi neku zapetljanciju a ti treba da preuzmeš i da u isto vreme napraviš nešto drugo a da ne ispustiš ili ne odpetljaš lastiš
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:15:29
|
|
|
|
Ana RR
|
joj, jel se tu spominje pipi duga čarapa... ili nešto što se rimuje sa tim...ili sam prolupala
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:16:42
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Snežo baš sad pomislila na Kolariću-paniću i ti pišeš o tome nikad nisam znala to baš kako treba,,,, ali ono sa rukama neko od lastiša napravi neku zapetljanciju a ti treba da preuzmeš i da u isto vreme napraviš nešto drugo a da ne ispustiš ili ne odpetljaš lastiš Da,to mi je bilo ekstra
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:16:52
|
|
|
|
Ana RR
|
ne pamtim kad smo u jednoj temi ovoliko pisale
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:17:08
|
|
|
|
Anoniman
|
joj Ana ...ja Tita...ti Pipi dugu čarapu uglavnom izgleda da svi znamo šta je ... a ne znamo kako se zove
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:18:13
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:19:36
|
|
|
|
Ana RR
|
ebeš budalu! uključila peglu i zaboravila na nju
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:22:48
|
|
|
|
Modessty
|
kolariću paniću pletemo se samići sami sebe uplićemo sami sebe otplićemo...
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:27:02
|
|
|
|
Sneža
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:30:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ana... ugasi je! Balerina rokoko, diže noge visoko, vide joj se gaćice, crvene na tačkice... Ili ovo... BZZZZ Jedan je ledjima okrenut, i stavi svoju ruku na leđa (otvoreni dlan prema ostalih igrača), dok ga neko zvizne (po dlanu) - onda svi dižu desnu ruku i kažu bzzz.
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:33:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Nađoh objašnjenje za one Veštice: Prije nego bi se pocenji igrati Ganje, onaj koji je bio uhvacen u prethodnoj igri je izgovarao: Jedan sat vjestice nema, dva sata vjestice nema, tri......i po njegovom izboru bi se zaustavio na nekom od brojeva npr..devet sati vjestice IMA! I dao bi se u trk za rasprsenom djecurlijom....Vaaaaa! Izvor: leksikon-yu-mitologije.net
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 14:35:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR BZZZZ Jedan je ledjima okrenut, i stavi svoju ruku na leđa (otvoreni dlan prema ostalih igrača), dok ga neko zvizne (po dlanu) - onda svi dižu desnu ruku i kažu bzzz. ZUCA a jeste li igrali Skakavca....????? ono ko kome prije stane na nogu ????
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 16:05:43
|
|
|
|
sneza24
|
A joj svega smo se ovoga igrali.Bilo nas je dvadesetak iz nase ulice i svi smo se igrali zajedno,pa smo ratovali protiv drugih ulica.Ispred moje kuce je bila jedna kuca koja je samo bila ozidana i imala je krov tu smo se okupljali.A kako dole nije bilo betonirano bilo je peska pa smo od njega spremali rucek,kolace,razne pite a ukrasavali smo travom.A jednom kad je jedan nas komsija doso iz Nemacke doneo je puno stvari frizider i tako to i mi smo pokupili kartonske kutije i zatvorili sve prozore samo smo ostavili jedna vrata.To je bio nas hotel koji smo nazvali Promaja.A kako je bas tad bilo hladno u toj kuci je bilo super jer nije vetar duvao. Uvek smo nesto izmisljali sta cemo se igrati,nikad nam nije bilo dosadno i drago mi je sto sam imala takvo detinjstvo.
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 22:12:02
|
|
|
|
guppy RR
|
ja sam više igrala neke slovenačke igrice, ali znam da smo i u Slo preskakali lastiš i da smo pevali nešto u stilu "emaaaa esesaaa esesaa pipi ja"... Pre par godina sam čačkala po netu i našla jedno divno objašnjenje za taj tekst - MISSISSIPI!! M I S S I S S I P P I !!!!! em aj es es aj - es es aj pi pi aj
|
|
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 22:13:34
|
|
|
|
Sneža
|
Guppy
|
|
RE: Klikeri, žmurke, vije, lastiš... 16.4.2009 22:14:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR M I S S I S S I P P I !!!!! em aj es es aj - es es aj pi pi aj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?