Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 14:51:21
|
|
|
|
bokicans
|
< Poruku je uredio bokicans -- 31.3.2011 14:52:14 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 14:51:44
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 14:51:51
|
|
|
|
JMPM
|
Jaoooo,lepe li deciceeeeee
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 14:59:40
|
|
|
|
magde
|
evo zvoncica
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 15:01:57
|
|
|
|
JMPM
|
Magde,bozanstvena ti je princezica
< Poruku je uredio JMPM -- 31.3.2011 15:02:10 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 15:02:23
|
|
|
|
magde
|
evo pepeljuga
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 15:02:52
|
|
|
|
bokicans
|
Zvoncica je secer!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 15:05:37
|
|
|
|
JMPM
|
Bokice,svaka cast za ove tvoje andjelcice kako su ti slatki
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 15:07:28
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Bokice,svaka cast za ove tvoje andjelcice kako su ti slatki Hvala,moja Nadja kaze da su oni ,svi zajedno trizlanci !!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 15:10:36
|
|
|
|
Anoniman
|
bokice!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 15:10:42
|
|
|
|
JMPM
|
Pametno dete,mama ne zna sta je rodila,ona zna da su trizlanci IZVORNA PORUKA: bokicans IZVORNA PORUKA: JMPM Bokice,svaka cast za ove tvoje andjelcice kako su ti slatki Hvala,moja Nadja kaze da su oni ,svi zajedno trizlanci !!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 17:23:20
|
|
|
|
marijajo
|
Magde,princezica je kao secer Bokice,pa oni su trio snova
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 17:25:27
|
|
|
|
marijajo
|
Cind,Bojana86,Iva decica su vam prave secerleme
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 17:31:53
|
|
|
|
isidora88
|
bokice preslatki su,a tek kako ih nadja drzi za rucice nadam se da cemo se upoznati uskoro pa da ih upoznam magde predivna je,kakve kostime ima sva deca su mi toliko divna da vam ne mogu opisati,pravi su ukras sveta
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 18:02:51
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 bokice preslatki su,a tek kako ih nadja drzi za rucice nadam se da cemo se upoznati uskoro pa da ih upoznam magde predivna je,kakve kostime ima sva deca su mi toliko divna da vam ne mogu opisati,pravi su ukras sveta I ja se nadam,ti cim se preseliš ,javljaj!
< Poruku je uredio bokicans -- 31.3.2011 18:03:29 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 19:08:05
|
|
|
|
Anoniman
|
preslatki trizlanci IZVORNA PORUKA: bokicans Hvala,moja Nadja kaze da su oni ,svi zajedno trizlanci !!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 19:36:25
|
|
|
|
zoća
|
medići mali
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 22:58:23
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: marijajo Cind,Bojana86,Iva decica su vam prave secerleme
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 23:05:26
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Drzim se za zavjesu da ne padnem znaci on je takav lepotan (na mamu)da sam ja odusevljena!
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 23:07:50
|
|
|
|
IVA 11
|
Hehe, hvala !
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 23:08:22
|
|
|
|
Pretty78
|
Brano dok nije neko drugi evo ja cu : DeVojke NO-NO citirati slike IVA bebac ti je meeeeeeeeeed
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 23:10:11
|
|
|
|
Brana
|
znam ali prosto sam morala necu vise i naravno da napomenem da su sve mamike i decica bozanstveni!
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 23:12:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Dečica su prelepa
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 23:15:47
|
|
|
|
Pretty78
|
sušenje kose moj ranjenik
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 31.3.2011 23:21:10
|
|
|
|
Brana
|
jaoj pretty preslatki suu!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NezgodaAutor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?