Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 15:25:45
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Mmmmmmm.... Lepa na mamu (ne tetku ) Na tetku (svoju mamu) ima ko da bude lep
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 15:35:25
|
|
|
|
isidora88
|
kako su svi preslatki rado jel to tvoj bebca vec sedi?
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 15:36:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 DUŠO MOJA DRAGA!!! Ljubi te teta Rajka Puno pozdravljamo našu drugaričicu Teicu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 15:37:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 kako su svi preslatki rado jel to tvoj bebca vec sedi? Ma ne sedi sve je to anatomski podešeno sa jastucima ispod njega ali je sve istog dezena pa onda izgleda da sedi
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 15:38:03
|
|
|
|
bokicans
|
Sanjice kao med je!Rado pa to je vec prelepi pravi momak!Ma svi su medeni kao šecer!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 15:47:19
|
|
|
|
Jele
|
Dečica su vam divna mamice
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 15:51:01
|
|
|
|
Verus
|
Nas nije dugo bilo. 11 meseci
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 15:52:06
|
|
|
|
IVA 11
|
Verus, meeedeno!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 15:54:05
|
|
|
|
Snelle
|
Verus, na ovoj drugoj je neodoljiva
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 15:55:47
|
|
|
|
Verus
|
Snelle, tako me gleda kad me jako voli, a kad nesto zatupi, pa zatvrdoglavi=pa nije bas tako medenog pogleda Ali kad vidim tu sliku: pomislim "Boze, jel se moze vise voleti od ovog sto osecam u srcu???"
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 15:57:43
|
|
|
|
Snelle
|
I jako mi liči na tvog muža! Što je starija čini mi se sve više i više
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 16:00:19
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Snelle, tako me gleda kad me jako voli, a kad nesto zatupi, pa zatvrdoglavi=pa nije bas tako medenog pogleda Ali kad vidim tu sliku: pomislim "Boze, jel se moze vise voleti od ovog sto osecam u srcu???" Ne moze, i ja osjecam oooogromnu ljubav, mog sina stalno toliko stipkam i ljubim da se pitam kako me moze podnijeti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 16:01:16
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Snelle I jako mi liči na tvog muža! Što je starija čini mi se sve više i više A meni baš obrnuto - što je starija, to sve više liči na Verku
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 16:04:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam se jednom izvinila svim mamama foruma zbog činjenice da su mi sva njihova deca lepa , ali mi je Verus-ina devojčica nekako ... ne znam - božanstvena ? Nadam se da mi niko neće zameriti . Opčinila me je na prvi pogled .
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 16:04:47
|
|
|
|
Jele
|
He,he šećerlema, a i outfit je prva liga
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 16:14:07
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: Snelle I jako mi liči na tvog muža! Što je starija čini mi se sve više i više A meni baš obrnuto - što je starija, to sve više liči na Verku To samo znači da je idealna kombinacija mame i tate
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 16:19:34
|
|
|
|
isidora88
|
evo i nas kako se igramo i ovde se smejemo
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 16:20:18
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja sam se jednom izvinila svim mamama foruma zbog činjenice da su mi sva njihova deca lepa , ali mi je Verus-ina devojčica nekako ... ne znam - božanstvena ? Nadam se da mi niko neće zameriti . Opčinila me je na prvi pogled . Isto
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 16:22:34
|
|
|
|
isidora88
|
verus divna je
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 16:22:56
|
|
|
|
Snelle
|
Mišić mali, kako se smeje Ja sam posebno "osetljiva" na bebice kad su tako maleni i još uvek mirni i dobri
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 17:29:40
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: Snelle I jako mi liči na tvog muža! Što je starija čini mi se sve više i više A meni baš obrnuto - što je starija, to sve više liči na Verku
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 17:29:57
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja sam se jednom izvinila svim mamama foruma zbog činjenice da su mi sva njihova deca lepa , ali mi je Verus-ina devojčica nekako ... ne znam - božanstvena ? Nadam se da mi niko neće zameriti . Opčinila me je na prvi pogled .
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 17:30:28
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja sam se jednom izvinila svim mamama foruma zbog činjenice da su mi sva njihova deca lepa , ali mi je Verus-ina devojčica nekako ... ne znam - božanstvena ? Nadam se da mi niko neće zameriti . Opčinila me je na prvi pogled . Isto
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 4.3.2011 22:37:04
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja sam se jednom izvinila svim mamama foruma zbog činjenice da su mi sva njihova deca lepa , ali mi je Verus-ina devojčica nekako ... ne znam - božanstvena ? Nadam se da mi niko neće zameriti . Opčinila me je na prvi pogled . Slazem se,premedena je,andjelak mali
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 5.3.2011 7:51:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Nego šta!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
NezgodaAutor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
Anketa
Koje je lepse?dana8Koje je lepse? Jako se dvoumim pa trazim pomoc :)Vuk (
41%)
Damjan (
25%)
Luka (
34%)
Ukupan broj glasova: 131Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!