Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.2.2011 22:46:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene, divna su vam deca! Nensi, pa ti si faktički spojila krevetac sa bračnim krevetom. Tako bi možda i Mare hteo da spava u svom krevetu! Marko spava na Luki:
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.2.2011 22:49:49
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tash Žene, divna su vam deca! Nensi, pa ti si faktički spojila krevetac sa bračnim krevetom. Tako bi možda i Mare hteo da spava u svom krevetu! Marko spava na Luki: Da,morala sam,iskrivi se sva od spavanja sa njim...Ovako je on u svom a mi u svom i ne guramo se,a opet mogu da mu dam da sisa nocu kad se probudi a da ne ustajem Joj kako spava na bati a bata ga drzi za ruku
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.2.2011 22:51:46
|
|
|
|
IVA 11
|
Tash, ovo je diiiiivno!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.2.2011 22:53:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Trajalo je dok sam slikala, onda je Luka rekao "Skini ga sa mene, toplo mi je!"
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.2.2011 22:54:29
|
|
|
|
Nensi*
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.2.2011 22:54:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.2.2011 22:57:02
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: Tash Trajalo je dok sam slikala, onda je Luka rekao "Skini ga sa mene, toplo mi je!"
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.2.2011 23:08:48
|
|
|
|
limunada
|
Tash
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 9:43:34
|
|
|
|
bebać
|
Evo i mog dečaka,dugo ga nisam 'kačila' ovdje to je slika od ljetos,evo jedna iz vrtića a to je njegova najbolja drugarica iz vrtića
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 9:47:27
|
|
|
|
Nensi*
|
Bebać,baš je sladak
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 9:47:50
|
|
|
|
mihi
|
Nensi, Ribizla, Tash divni su. Mina Vanja je presladak pravi frajer u džemperu.Bebaać kako je porastao dečak divan je.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 9:50:12
|
|
|
|
Panicarka
|
Samo da se pohvalimo da stojimo!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 9:51:57
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Bebać,baš je sladak hvala....kaže on meni 'mama jesil ti moja lubica (a htio reći ljubica,ali ne zna još 'lj')
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 10:03:53
|
|
|
|
bebać
|
meni je ovdje najljepši,malo je mutna...nisam neki fotograf
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 10:12:46
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: mihi Nensi, Ribizla, Tash divni su. Mina Vanja je presladak pravi frajer u džemperu.Bebaać kako je porastao dečak divan je. A gde su nam Luka i Milos?
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 10:17:39
|
|
|
|
Panicarka
|
IZVORNA PORUKA: Tash Žene, divna su vam deca! Nensi, pa ti si faktički spojila krevetac sa bračnim krevetom. Tako bi možda i Mare hteo da spava u svom krevetu! Marko spava na Luki: Ovo je DIVNOOOOOOOOOO!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 16:28:52
|
|
|
|
madre
|
zdravo, drugari
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 18:29:48
|
|
|
|
Snelle
|
Bebać, preslatko ti je dete, a tek ta frizurica, kao kod princa iz bajke Madre, kakav je kao med, ljubi ga teta Snelle u te prelepe oke
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 18:45:03
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Bebać, preslatko ti je dete, a tek ta frizurica, kao kod princa iz bajke Madre, kakav je kao med, ljubi ga teta Snelle u te prelepe oke Snelle hvala ti,jao ja volim te duže kosice-frizurice a kod Sergeja se nazad ukovrdža....pa mi to zovemo KUNDRICE
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 19:10:26
|
|
|
|
Snelle
|
Bebać, a i ime Sergej mi se jaaaaako svidja!
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 19:18:27
|
|
|
|
madre
|
hvala, snele to su moje okice, mm ima smedje pa smo navijali da budu svetle kao moje i ispunila nam se zeljica... nego, bogdan insistira da vidi lanu
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 19:18:46
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Bebać, a i ime Sergej mi se jaaaaako svidja! A meni se svidja tvoj potpis
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 19:44:55
|
|
|
|
Snelle
|
Madre, Lana je na stranama 37 i 46
< Poruku je uredio Snelle -- 16.2.2011 19:50:29 >
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 19:52:32
|
|
|
|
limunada
|
madre lepe okice,joj dusa mala...meni su sva decica slatka,obozavam decu,joj jedva cekam svoje
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.2.2011 19:55:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo i nas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Da li vam se sviđa imelelaigorDejana?da (
33%)
ne (
67%)
Ukupan broj glasova: 460Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!