Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.11.2010 23:55:09
|
|
|
|
Dada81
|
mali Budha spreman za izlazak
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 0:01:34
|
|
|
|
sneza24
|
Dado on je pravi mali šmeker.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 7:33:59
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: LillyT Ko se seća ovih papirnih lutaka iz Politikinog zabavnika (verovatno samo par nas)? Ja, ja , ja se secam!!!! Laki je nasa lutkica! I ja!!! Mislim da su mi Džesika i Evil Lin bile omiljene
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 7:55:53
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ko se seća ovih papirnih lutaka iz Politikinog zabavnika (verovatno samo par nas)? Jao gde si se toga setila? Nikad mi ne bi palo na pamet Inace preslatka su sva decica
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 8:02:59
|
|
|
|
Trcosava
|
BU!
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 8:17:07
|
|
|
|
šarolta
|
Večeraaaa! Njaaam-njaaam
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 8:25:06
|
|
|
|
Nensi*
|
Trco super fotka... Sarlota,kakve kosice imaju
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 10:57:50
|
|
|
|
IVA 11
|
Slatkisi mali, vidi ti taj osmijeh!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 11:44:23
|
|
|
|
Dada81
|
Dado on je pravi mali šmeker. Takvi su naši Davidi Svi su preslatki,a gle ih šarlotini,isti totalno.
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 11:45:44
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava BU! jel ovo betmen?
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 11:46:23
|
|
|
|
Jeca*
|
dadooooo...ja imam ovakve pantalone, kao tvoj sin joj super su ti sličice
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 12:06:56
|
|
|
|
Dada81
|
Jeco, pantalonice su preslatke,imamo i prsluk uz to i košu' Je li i kod tebe komplet,ili...?Sad nam sve omanjalo još je tada bio više bucko nego sada.Imamo i sliku u tom komletiću,ali bih morala u temu tata i bebe,jer ga tata držao,pa da jedan tata ne'uleti'ovde
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 13:49:03
|
|
|
|
šarolta
|
Ma jok bre, nisu iste, mislim po izgledu! Po naravi su skoro iste. Kosu imaju na mamu, mama je imala do porođaja kovrdžavu kosu. ( posle porođaja totalna promena, sad mi je skoro ravna kosa ). Mamini mali anđeli Dado bre, sin ti je pravi šmeker!
< Poruku je uredio šarolta -- 19.11.2010 13:51:22 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 17:55:57
|
|
|
|
Nensi*
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 18:00:55
|
|
|
|
Snelle
|
Jao Nensi, kako divna sličica
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 18:37:18
|
|
|
|
Dada81
|
Nensi,Šarlota,Trćo A,šarlota,sad gledaj svoju 'bivšu'kosicu,kroz njih,a ti ako si htela ravnu kosu
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 18:39:53
|
|
|
|
Nensi*
|
Tako sam ga zatekla pre neko jutro u kreveticu,inace tu gde su mu noge treba da je glava
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 18:41:34
|
|
|
|
minnica
|
Divne slike ! Nensi, i mi imamo takvu posteljinu .
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 20:01:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Nedjo, ako se i ti sećaš, onda nisam (mnogo) matora jaooo cicin kutak!!!!!! odlicna ideja
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 21:49:05
|
|
|
|
LillyT
|
Nensi moram reći da je Vuk jako vesela beba, smejao se i meni i Lari. Šarlota, one su kao sa reklame. Trco... znaš... Dada, super stajling Pepljuga, imam ja ideja, ali uvek omanem kod realizacije. Princeza na zrnu graška mi je totalni promašaj, a ni ova papirna lutka nije baš uspela. Ali, bitna je volja...
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 22:53:07
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: Trcosava BU! Ma jok, pevalo dete oj lijepa majska goro... pa i crnogorsko oro zaigrala (sedeći ) Nensi - divna beba!!! divna slika!!!!! jel ovo betmen?
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 19.11.2010 23:14:58
|
|
|
|
Dada81
|
Dada, super stajling Pepljuga, imam ja ideja, ali uvek omanem kod realizacije. Princeza na zrnu graška mi je totalni promašaj, a ni ova papirna lutka nije baš uspela. Ali, bitna je volja... Lilly, ,a da je lutkica,to ti je uspelo! Uživala sam crtati to kao devojčica,pa oblačenje,uhh,stiće me melanholija
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 20.11.2010 20:03:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ih moja
< Poruku je uredio ribizla -- 20.11.2010 20:04:21 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 20.11.2010 21:56:21
|
|
|
|
Pretty78
|
nensy stvarno vesela beba sarlota kosice su za 5 sa * preslatke su
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.11.2010 17:10:00
|
|
|
|
bojana87
|
Naša Lanica
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
Glavobolja u trudnocimara31Deveti sam mesec. Imam stravicne migrene. Ako i vas muci glavobolja, recite mi pijete li lekove u trudnoci i ostavite komentar koje, ako je odgovor potvrdan.da (
43%)
ne (
57%)
Ukupan broj glasova: 87Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!