Tinana -> RE: Knedle za supu (30.11.2010 14:15:37)
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Cuvene griz knedle :0 . Prvo umutim belance , bas penasto pa dodam zumance. Kad se lepo izjednace onda " odokativno " dodajem griz , da bude , sto rece neko pre mene k''o puding i ostavim da odstoje par minuta. Onda kasicicu ( kafenu ) zagrejem u vreloj supici i vadim knedle. i ja pravim ovako,a probam da li su dobre tako sto kasicicom ubacim jednu knedlu u supicu,i ako propadne i odmah ispliva znaci da je to to.Ako se duze vreme zadrzi na dnu onda budu tvrde,a ali i ako prerano ispliva,tj ako ne potone skroz onda su previse meke i raspadaju se! Nadam se da si razumela nesto,jer kako sam ga objasnila......[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|