Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 19.10.2010 16:11:34
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: dijana1 evo i nas kako vadimo slinice VUK Haha, pa jel izvuče ti mama išta Ma on se pre toga smejao 10 min ovo nije nista kako se on smejao, cim vidi foto aparat uozbilji se. Njemu je smesna pumpica i kada je vidi odmah se smeje Valjda kada je stisnem, koce znati sta je njemu tu interesantno
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 19.10.2010 16:19:37
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Jao Nensi jeste ga izvarali Pojede sve sunce malo Mrsti se ali jede
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 19.10.2010 16:20:43
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 cim vidi foto aparat uozbilji se. Isto
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 19.10.2010 16:22:27
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 pa zar niko oko tebe nema fb? Videcu kad mi dodje brat,pa preko njegovog,ja ne volim FB..
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 19.10.2010 16:24:47
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: jelena038 pa zar niko oko tebe nema fb? Videcu kad mi dodje brat,pa preko njegovog,ja ne volim FB.. ni ja, zato imam 30 prijatelja, i sad se volimo
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 11:02:02
|
|
|
|
MASHKA
|
da li može neko da mi objasni kako da postavim video? pojma nemam
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 11:39:15
|
|
|
|
Nensi*
|
Pa ja sam postavila prvo na YouTube pa onda ovde...
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 11:43:01
|
|
|
|
jelena038
|
mene je mrzelo, ja sam snimak sa fb tamo podesila da mogu da ga vide svi i prosto kopirala link ovde.
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 13:21:05
|
|
|
|
dijana1*
|
evo nas opet VUK
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 13:49:27
|
|
|
|
jelena038
|
dijana, dete te prosto moli da prestanes kao med je!!!
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 17:29:42
|
|
|
|
dijana1*
|
mislis da je to u pitanju nikako da odgonetnem sto sam mu toliko smesna
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 17:32:41
|
|
|
|
minavb
|
Moj mali smesko Vanja
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 17:40:23
|
|
|
|
anajid
|
ANDRIJA
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 19:33:54
|
|
|
|
minavb
|
Jopoooj Masho, pa ona vec voli da se cmace!!!!
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 19:49:36
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: minavb Moj mali smesko Vanja Mina, baš je veseo tvoj Vanjica
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 19:56:42
|
|
|
|
minavb
|
Veseo, jashta, i malo caknut
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 20:00:27
|
|
|
|
mihi
|
Mina on uopšte ne izgleda kao da ne jede ništa, naprotiv .
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 20:15:31
|
|
|
|
minavb
|
Sleep feeding draga Mihi, spava da bi u snu pio mleko. Zasto budan da bubi vreme na jelo, lepo sve obavi u snu pa posle moze sve vreme da se igra.
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 20:22:18
|
|
|
|
mihi
|
Ajde da ga mnogo ne hvalim ali baš lepo izgleda, kuc, kuc
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 21:55:55
|
|
|
|
dijana1*
|
Mina, Vanja izgleda super, pravi je medenko Isto tako se smeje i Vuk Andrija je presladak, samo da ne pojede taj sto Mashka kako se samo slatko namesta za ljubljenje Za sve bebice
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 22:00:10
|
|
|
|
anajid
|
dijana1 By the way,kad cemo na kafu?
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 13.11.2010 22:02:47
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: anajid dijana1 By the way,kad cemo na kafu? zeznula sam te prosli put otvaramo balon za mali fudbal i samo se sada vrtim oko njega i Vuka u nedelju je otvaranje pa cim to prodje javljam ti se
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koksaki virus hara vrtićima širom SrbijeAmerički koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?