Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 4.10.2013 9:34:12
|
|
|
|
NadaR
|
Lo , pogledala sam snimak skoro na fb . Andreica je divnaa . Dala si nam svima ideju da malo kombinujemo slicice i napravimo nesto slicno .
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 4.10.2013 11:07:48
|
|
|
|
lesica
|
E pa drage moje, htela ja ili ne moj blamaža snimak je završio na YouTube-u zahvaljujući mom teči. Pa da vam se predstavim KLIK
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 4.10.2013 11:14:44
|
|
|
|
jole82
|
O "Esma" srce moje Bas si bila slatka..nije cudo na koga je Lenkica vrtirep mali Sooo cute
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 4.10.2013 11:30:15
|
|
|
|
adulence
|
jaoooooooo.....esma ahahahahahha.....komedija....lesice divnoooo...
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 4.10.2013 11:43:30
|
|
|
|
lesica
|
Uvek sam bila nadarena, kako za pevanje tako i za odabir stajlinga
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 4.10.2013 13:35:52
|
|
|
|
little_one
|
Hhahahha Lesice preslatka si....udri Mujo Al meni zape za oko Titova slika na zidu
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 5.10.2013 18:04:41
|
|
|
|
Leax
|
Jao Lesice pa Lenka ista ti, ljubi je majka Snimak je divan Svaka cast teci jer to je bas lepa uspomena na detinjstvo.
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 5.10.2013 18:27:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Lesice, upravo te gledam i smeškam se "Esma" sa sve dairama Prava predstava!
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 5.10.2013 18:29:16 >
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 5.10.2013 22:26:16
|
|
|
|
mtajcica83
|
LO,snimak je extra, raznjezila sam se sva,Divna ti je cerkica Lesice, super je...
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 31.3.2014 22:05:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
evo smilovala sam se da postavim dva snimka na yt odavno su snimci ove novije nisam jos prebacila na komp sa telefona. Premotajte prvi snimak na kraj jako sam dosadna kako Dunja kaze gotovo kako Dunja kaze da joj se spava svaki snimak je otprilike dugometrazni jer je jako tesko nagovoriti na naredbu da pokaze znak. U prvom snimku mi ga je pokazala tek kad je obavila na nosi sta je trebalo a drugi snimak je kraci jer joj se vec spavalo pa joj nije bio problem da pokaze kako joj se spava
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 31.3.2014 22:18:55
|
|
|
|
dijana1*
|
Hihihi preslatka je samo meni otvara isti snimak ( i prvi i drugi
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 31.3.2014 22:26:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao ugasih komp i čekam san na oči da mi dodje,verovatno sam isti link stavila popravicu sutra. A drugi snimak mozete videti na mom kanalv na yt
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 31.3.2014 22:35:32
|
|
|
|
Ana RR
|
MiLJ, slatka je ko med nego, isti je snima na oba linka (ili sam ja obnevidela )
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 1.4.2014 6:44:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
evo kako se Dunji spava ja sve ne mogu da verujem da su snimci od prosle godine
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 1.4.2014 8:29:55
|
|
|
|
little_one
|
Medena je skroz!
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 1.4.2014 10:24:11
|
|
|
|
lesica
|
Medenica mala
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 1.4.2014 10:30:01
|
|
|
|
Didy
|
Jao, Lesice, sjajan snimak! A Lenka mnogo liči na tebe, nisam to primećivala dok te sad nisam videla malenu.
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 2.4.2014 23:15:58
|
|
|
|
Maslacak15
|
Evo mene i ovde konacno Kao premijera, nikad nisam postavljala ni slike ni snimke. Ali posto bebac puni godinu dana u narednu sredu postajem sentimentalna. Ai i davim narod kako su mi momci rano prohodali pa da ne bude da prodajem maglu. samo sam ponosna mama sto mi se nadam se da oprostiti. Evo Stefana koji puni 9. aprila godinu dana , snimljenog 28 januara, tada je i uploadovan snimak kako prelazi ceo stan. Prve korake samostalne pustio je mesec dana ranije 28 decembra, sa 8,5 meseci, tada samo 3-4 koraka. Svakim danom vezbao je po koji korak vise, a od bogojavljanja 19. januara sa 9 meseci i deset dana hodao je svugde po stanu non stop . p.s. Staklo na stolu u dnevnoj sobi slomio je on, mlateci plasticnom casom o isti a majka nije na vreme prepoznala opasnost. https://www.youtube.com/watch?v=HDSe0Y5MEhM Puno vas sve pozdravljam
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 3.4.2014 3:51:56
|
|
|
|
little_one
|
Divan je mali bucko! Hrabro istrazuje svojim malim stopicama!
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 3.4.2014 6:44:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maslacak svaka cast deranu . Nego sad se smejem kako smo mi mame ustvari najmesnije na tim snimcima ahhaha glasovi su nam katastrofa hahahaha...Hajde, zdravoooo i ostalo.
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 3.4.2014 11:10:21
|
|
|
|
jole82
|
O medenko pa kako on hoda Svaka čast mama na ovakvom mališi, a i bratu mu naravno... Pa pragove kako predje i skreće a tek pogled..pa šta kako, pa gde ja to idem..hihihi Baš je medenko!
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 6.9.2014 23:26:30
|
|
|
|
dijana1*
|
Vuk cita Pericu
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 6.9.2014 23:30:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Zvuk mi utisan , mogu da mu citam s usana hahaha...Premeden je ali cu sutra morati ponovo da pogledam snimak
|
|
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 6.9.2014 23:34:10
|
|
|
|
dijana1*
|
ahahaha sto se on uzivio u pricu Samo da se zna da je sve tacno procitao
|
|
RE: Video snimci naše dečice :) 7.9.2014 8:14:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jao sve sam ga razumela, jako lepo prica. A sto je deran okrenuo stranu ahahah...Naucio napamet tekst ili vec zna slova? (mislim to nije iskljuceno ja imam ucenika koji je sa 4 znao vec i da pise a sad ide na fakultet)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koksaki virus hara vrtićima širom SrbijeAmerički koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?