Klarita -> RE: Da li verujete u bapske priče? (12.9.2014 10:28:24)
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Sto se dokonih baba tice dok si trudna ne smes nista jesti, kad se porodis opet nista. Najbolje da pasemo travu. Ah ne, i ona ne valja, piskila kuca po njoj [sm=smiley29.gif] I dalje mi je najveci biser, kad se sazna da je zena trudna, treba joj staviti so na glavu, pa ako se pocesa valjda po nosu onda je (eh da me ubijete da li musko ili zensko, zaboravila sam pol), a ako na nekom drugom mestu onda je ono drugo [sm=smiley29.gif] Pa tacno bih ubila nekog da mi soli glavu [sm=hudicek1.gif] Ja verujem u bapske price [sm=zz_big_green.png][sm=hudicek.gif] tu i tamo po neke[sm=smiley36.gif] I znam jos nesto- kad bejah trudna, a ne znadoh pol, mm radnica, starija zena me isprepada-"Juuuu, sta ti je to na ruke, kukuuuu/" Ja -"Sta???" i okrenem ruke da pogledam u njih dlanovima na dole, a ona ce:"Haaa, musko nosis, cim si ruke tako pogledala" Ja-[sm=zz_er_what.png] A ona: "Da si pogledala u dlanove, to znaci da ces da "dajes", ili da udajes da kaze, a cim gledas u sake odozgo, znaci da ce uzimas devojku, ce zenis" [sm=smiley4.gif] I takoooo, ja rodih musko dete, ali te bapske price ne znaju za homoseksualizam, hmmmm. sta ako mi sin bude gay[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|