Dada81 -> RE: Da li verujete u babske priče? (4.3.2013 20:07:42)
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja ne verujem u te price,ali uopste,moja deca nisu nosila crveni konac niti obrnute carapice,a svako ko je hteo da ih popljuje vise nije u mojoj blizini..jednostavno mislim da su to izmislile dokone zene u vreme kad nisu imale sta da rade pa su svaku nedacu povezivale sa nekim ko je bio u blizini slucajno ili ne. Razlog sto za ovu trecu trudnocu nisam odmah rekla svima je,da sam htela da se uverim da je beba dobro,tj.da srce kuca i da rastemo samo to,inace nikakvog sujeverja tu nema...ako je sudjeno da se nesto desi,desice se,ako ne onda ce se roditi i to je to... Eto ja verujem u neku sudbinu,a bapske price,,piiih,kazu meni "ti ne verujes pa yato na tebe ne deluje"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Isto tako kazu i za mene [sm=smiley1.gif] A,ja sam odmah rekla za ovu trudnocu,skoro,koju sam izgubila inace,videlo se svejedno (zbog pojacanih mucnina)da sam trudna,ali ne mislim da je to zato sto sam rekla,stvarno,prvo mi je stres pao na pamet i naravno drugi medicinski razlozi..Mada ,jeste uvek pitanje ,zasto meni...
|
|
|
|