jelana9 -> RE: Da li verujete u babske priče? (26.1.2009 21:07:36)
|
Komsika mi je pricala o svom belegu.Kaze,da je nastao tako sto je njena majka pusila cigarete krijuci se od svog supruga u neki zbun,kada je nesto susnulo ona se uplasila i pipnula za mesto,gde se nalazi taj beleg. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Takodje,ovih dana slusam kako beba do 40 dana-nesme da spava u potpunom mraku.Cim pocne da pada mrak,mora da gori lampa.A ukoliko nema struje-bar neka svecica da gori.Cele noci. Takodje,porodilju i bebu nesme da "uhvati"zalazak sunca napolje,kao ni bebin i porodiljin ves. Mozda sam sujeverna,ali neznam...Dali imate osecaj,da kada prodjete pored neke osobe za koju imate osecaj da je zla i pakosna-mahinalno porivate stomak jaknom.Ja retko imam takvu potrebu,sem kada sretnem pojedine osobe. Danas u autobusu,preko putas mene je sela oniza zena-za koju mi je instinkt jos na stanici "proradio".Nesto u njenom pogledu,zle oci.Pogledala me je u stomak i zadrzala pogled...Sva sam se najezila...Pozelela sam,da ustanem svakog casa i pobegnem na kraj busa. Isto tako,jedna komsika moje babe,isto stara zena koja o svakome sve zna i koja sve ljude mrzi i kune.Uvek je izbegavam,cak je i ona sama to primetila i pitala moju babu sto joj se ne javljam. Uhvatila me je na ulici kada sam posla kod drugarice i pozvala me u stranu,da me upozori na "madjijanje"moje drugarice!!!Zamislite,zena na koju svisumnjaju-sumnja na veoma obrazovanu osobu,sa kojom se druzim celog zivota. Znas,kaze ona meni-ne valja da se skita trudna zena.Tako je jedna gore otisla kod komsike,koja je po odlasku za njom-udarila sekirom po betonu!I zamislite-dete sada ima rascep usne...To ona meni da kaze,trudnici.Opet je moj instikt bio u pravu... Ljudi neznaju vise sta od zlobe i pakosti da rade,pa se igraju sa ljudima. Meni je savest cista,nikoga ne mrzim.Sirim koliko toliko pozitivnih misli,bar se trudim. Znate sta sam primetila,da ljudi ne simpatisu mnogo trudnice.Pogotovo stari ljudi.Koliko samo primera imam...
|
|
|
|