Jeca* -> RE: RR Deda Mraz 2010 (19.11.2010 14:21:29)
|
hahaha...to kao onaj vic Ljudi u belom: Dobar dan! Seljak: Dobar dan! Ljudi u belom: Imate svinje? Seljak: Imamo svinje! Ljudi u belom: Jel' hranite svinje? Seljak: Hranimo svinje! Ljudi u belom: Pa cime? Seljak: Pa deca skupe djubre, otpatke sa ulice, ono, ovo, svinje super, zadovoljne, i tako... Ljudi u belom: 5000 kazna! Seljak: Što? Ljudi u belom: Pa mi smo iz odeljenja za zaštitu životnja, a vi im dajete djubre, kako vas nije sramota! I on plati. Posle nekog vremena dolaze ljudi u crvenom. Ljudi u crvenom: Dobar dan! Seljak: Dobar dan! Ljudi u crvenom: Imate svinje? Seljak: Imamo svinje! Ljudi u crvenom: Jel' hranite svinje? Seljak: Hranimo svinje! Ljudi u crvenom: Pa cime? Seljak: Pa žena skuva sarmu, cokoladicu, ono, ovo, prvo jedu svinje pa onda mi, sve super, ok, svinje napreduju i tako to... Ljudi u crvenom: 50.000 kazna! Seljak: Što? Mi smo iz zaštite ljudi, oni nemaju šta da jedu, a vi im dajete cokoladice, kako vas nije sramota... Plati on. Posle nekog vremena dolaze ljudi u crnom. Ljudi u crnom: Dobar dan! Seljak: Dobar dan! Ljudi u crnom: Imate svinje? Seljak: Imamo svinje! Ljudi u crnom: Jel' hranite svinje? Seljak: Hranimo svinje! Ljudi u crnom: Pa cime? Seljak: Pa ja im dam po 100 dinara pa one idu da kupe šta hoce...
|
|
|
|